Anasayfa Haber Overwatch İçin “Year Of The Dog” Etkinliği Duyuruldu

Overwatch İçin “Year Of The Dog” Etkinliği Duyuruldu

Year Of The Dog, beraberinde Capture the Flag modu için özel olarak hazırlanmış bir haritayı getiriyor.

Blizzard’ın başarılı fps oyunu Overwatch için yeni etkinlik duyurusu yapıldı. 4 hafta sürecek Year of the Dog etkinliği ile Blizzard oyuna yeni bir harita daha ekliyor. Tayland temalı yeni harita, Capture the Flag modu için özel olarak tasarlanan ilk harita olacak.

Capture the Flag modu için birtakım düzenlemeler de yapılacak. Düzenlemeyle birlikte oyunlar, bundan böyle berabere sonuçlanamayacak. Süre tamamlandığında özel bir Sudden Death mekanizması işleyecek ve bayraklar, bırakılması gereken yere çok daha yakın bir noktaya taşınacak. Kısa mesafeli bayrak taşıma yarışını ilk tamamlayan taraf oyunu kazanacak. Bayrak taşıyıcıları ise ekstra hareket kabiliyeti sağlayan yeteneklerini kullandıklarında (Winston’ın sıçraması gibi) bayrağı düşürecekler.

Güncelleme, beraberinde yeni Legendary kostümleri de getirecek. Bu yeni kostümlerden ikisinin Genji ve Mercy için geleceği belirtildi. Ayrıca yeni haritayı oynayan oyunculara yeni sprey hediye edilecek. Competitive modunda oynayıp ilk 500’e girmeyi başaran oyunculara ise farklı hediyeler verilecek. Year of the Dog güncellemesinin bugün içinde yayınlanması bekleniyor.