Anasayfa Haber Assasin’s Creed Origins Sonunda Kırıldı

Assasin’s Creed Origins Sonunda Kırıldı

Alınan tüm önlemlere rağmen Assasins Creed Origins korsanlara yenik düştü.

Ubisoft, en yeni Assasins Creed oyunu Origins’in korsanlar tarafından kırılmaması için ekstra önlemler almıştı. Oyun, korsanları son derece zorlamasıyla ün kazanmış Denuvo’nun yanı sıra VMProtect ile korunuyor.

Ünlü korsan yazılımcı grubu CPY, yaklaşık 3 buçuk aydır kırılamayan Assasins Creed Origins’i kırdığını duyurdu. CPY, geçtiğimiz haftalarda Denovu korumalı Sonic Forces’ı kırarak diğer oyunların kırılacağının sinyalini vermişti.

Fakat iki farklı korumaya sahip AC Origins’in kırılacağı tahmin edilmiyordu. Ubisoft, kritik satış döneminin atlatılmış olması sebebiyle satışların CPY’nin bu hamlesinden çok etkilenmeyeceğini düşünüyor.

Diğer taraftan çift kopya koruma sistemi sebebiyle işlemci kullanımının sürekli %100 seviyesinde olduğu söyleniyordu. Şirketin, CPY’nin başarısının ardından bu kopya koruma sistemlerini kaldırması bekleniyor.

Böylece oyunun parasını verip satın alan oyuncular da Assasins Creed Origins’i daha akıcı oynayabilir. Benzer bir hamleyi geçtiğimiz günlerde CI Games, Sniper: Ghost Warrior 3 için yapmıştı.