Anasayfa Haber Assasins Creed Origins Discovery Tour Yakında Geliyor

Assasins Creed Origins Discovery Tour Yakında Geliyor

Oyuna eklenecek olan eğitim modunun çıkış tarihi belli oldu.

Assasins Creed Origins gibi oyunlarda kullanılan mekanlar, gerçeğinin hemen hemen aynısı olacak şekilde tasarlanabiliyor. Tabii yeterince gerçekçi aktarılan mekanlar, oyuncuların oyunu bırakıp çevreyi incelemesiyle sonuçlanabiliyor.

Bu durum, AC Origins’in yapımcısı Ubisoft’un aklına bir fikir getirmiş. Oyuncular veya tarihi mekan meraklıları, Assasins Creed Origins haritalarında serbestçe dolaşabilecekler. Güncellemeyle eklenecek Discovery Tour modunda herhangi bir savaş gerçekleşmeyecek. Serbest dolaşımın yanı sıra, eski Mısır tarihçilerinin rehberlik ettiği turlara da katılmak mümkün olacak.

Ubisoft, 5 ila 25 dakika arası sürecek 75 farklı tur gezisinin geliştirildiğini duyurdu. Bu turlarda 5 farklı tema işlenecek:

  • Mısır: Mısır toprakları, coğrafyası ve vahşi yaşamı.
  • Piramitler: Mısır’ın en dikkat çekici bölgelerinde keşif imkanı.
  • İskenderiye: Büyük İskender ile başlayan Yunan etkisinin anlatımı.
  • Günlük yaşam: Dönemin insanları hakkında bilgiler.
  • Romalılar: Oyunun geçtiği dönemde artan Roma etkisine odaklanmış turlar.

Oyuncular bu turlar esnasında farklı karakterleri kullanabilecekler. Baye, Aya, Kleopatra, Sezar ve 20 farklı karakterin seçilebilir olacağı söyleniyor. Oyuna eklenecek Photo Mode sayesinde, oyuncular son derece düzgün ekran görüntüleri yakalayabilecekler.

Asssins Creed Origins sahipleri, 20 Şubat’ta Discovery Tour modunu indirebilecekler. Oyuna sahip olmayan kullanıcılar ise 20 dolar karşılığında modu satın alabilecekler. Discovery Tour’un oyundan bağımsız bir mod halinde satışa sunulması, eğitim sektörünün de ilgisini çekebilir.