Anasayfa Haber Werewolf: The Apocalypse Oynarken Öfkeleneceksiniz

Werewolf: The Apocalypse Oynarken Öfkeleneceksiniz

Oyundaki karakterimiz öfkesine yenik düşerek kontrolü ve tüm oyunu kaybedebilecek.

Cyanide Studio tarafında geliştirilmekte olan Werewolf: The Apocalypse hakkında yeni bilgiler verildi. Aksiyon RPG türündeki oyunda başrolü Cahal adlı bir kurtadam oynayacak.

Cyanide Studio’nun verdiği bilgilerde öfke yönetimi mekaniği dikkat çekiyor. Karakterimiz çok öfkelendiğinde kontrolünü kaybederek masum sivilleri veya önemli karakterleri öldürebilecek. Kontrolün tamamen kaybedilmesi durumunda ise Cahal, savaştığı karanlığa yeni düşecek ve oyun sona erecek. Düşük dozda öfkenin ise dövüşlerde fayda sağlayacağı söyleniyor. Bu mekaniğin, oynanışta oldukça ilginç bir tecrübe sağlayacağı düşünülüyor.

Cahal, üç farklı forma girebiliyor. Bu formlardan ilki Homid (insan). Homid formundaki Cahal oyundaki NPC’lerle diyalog kurabilecek ve gizli bir şekilde hareket ederek düşmanlarını silahlarıyla yok edebilecek. Lupus (kurt) formunda ise hareketi hızlanarak, doğal ortamları keşfedebilecek. Bu formdayken koku takibi yapmak da mümkün olacak. Oyuncu bu iki form arasında istediği anda geçiş yapabilecek.

Üçüncü form olan Crinos (hibrit) ise Cahal’ın dönüşebileceği en güçlü form. Crinos formuna girildiğinde dövüş bitene kadar çıkılamıyor. Bir nevi zamana karşı yarışa dönüşen Crinos formunda fazla vakit geçirildiğinde karakter öfkesine yenik düşerek kontrolünü tamamen kaybedebiliyor.

Geliştirilme süreci devam eden oyun, PC ve konsol platformlarında yayınlanacak. Çıkış tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Tahminler, oyunun 2018 içinde piyasaya çıkmayacağı yönünde.