Anasayfa Haber Bülten Cooler Master, H500P Mesh White Kasasını Tanıttı

Cooler Master, H500P Mesh White Kasasını Tanıttı

Cooler Master, H500P serisinin yeni versiyonu olan H500P Mesh White kasasını tanıttı.

Ön ızgaranın arkasında yerleşik olarak gelen 200mm RGB fanlar soğuk havanın içeriye iletilmesini sağlıyor. Kasanın içindeki yer ve kapasite, kurulumun kolay yapılmasını ve kablo yönetimini basitleştiriyor. Temperli cam ve endüstriyel hatların birleşimi H500P’ye güzel görünmesi için zarif ve işlevsel bir cazibe kazandırıyor.

Daha yakından incelendiğinde, ön paneldeki örgü sadece çelik örgü değildir. Daha ince olan ve toz filtrelemeyi amaçlayan ikinci bir katman veya ekran var. Aşağıda H500P Mesh White’ın bazı özellikleri bulunmaktadır.

Ön Panelde 200mm RGB Fanlar

Optimize edilmiş hava akışı, önceden kurulmuş 200mm RGB fanlar için bol miktarda hava emiş sağlayan komple bir örgü ön paneli ile sağlanıyor. Tercih ettiğiniz renk temasında bir yapı oluşturmak için RGB aydınlatmasını kullanabilirsiniz.

Temiz kurulum için kapak ve düzenleyiciler

PSU kapağı, CPU arka kapağı ve dahili kablo düzenleyiciler ile kablo düzenlemelerinizi kolayca ileri seviyeye taşıyabilir, profesyonel bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz

Grafik Kartınızı Gösterin

Arka kısımdaki iki adet ilave PCI yuvası, bir grafik kartını dikey konumda göstermenize olanak tanır. Bunların hepsi, (RGB) aydınlatma ile yapınızı sergilemek için ideal hafif gri renkli, temperli cam yan panel ile görünülürlük kazanır.

Sıvı Soğutmaya Hazır

MasterCase H500P Mesh White üstü ve önü 360 mm’ye kadar radyatörleri barındırabilir.

RGB Kontrolcü ve RGB LED Fanlar için Y Kablosu

Dahili olan RGB denetleyici, iki 200mm RGB fanın aydınlatmasını yönetmek için sıfırlama anahtarına bağlanabilir. Ayrıca, RGB Y kablo ve 4 pinli erkek/erkek adaptörler dahildir.

Hava akımı yanlızca kasayı havalandırmak ile kalmaz, aynı zamanda havayı sistemin içinde verimli bir şekilde yönlendirmek için kullanılır. Üst panele fan yerleştirilmesi, sistem sıcaklığını düşürmek için önemlidir. Hava akışını yönlendirmenin yanı sıra ileri düzey sistemlerde kullanılan özel sıvı soğutma bileşenleri için geniş bir alana sahiptir.

Cooler Master H500P Mesh White, 27 Şubat 2018 tarihinde satışa sunuldu.