Anasayfa Haber Bülten IWD Istanbul 2018 Konferansı 31 Mart Tarihinde Yapılacak

IWD Istanbul 2018 Konferansı 31 Mart Tarihinde Yapılacak

Her yıl Women Techmakers Istanbul ekibi tarafından hazırlanan IWD konferansı #BuldingANewHorizon temasıyla beşinci kez kapılarını açıyor.

Bu sene beşincisi düzenlenen IWD Istanbul 2018 konferansı 31 Mart’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde gerçekleşecek. Katılımcılar 3 paralel oturumda mobil, web, cloud, tensorflow, girişimcilik, liderlik, tasarım gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekleri gibi, fuaye alanında bir çok firma ile bir araya gelip hem en yeni teknolojileri deneyimleyebilecek, hem de farklı insanlarla tanışarak eğlenebilecekler. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de konferansta bir girişimcilik paneli yapılacak.

Google etkinlik sponsoru olarak yer alırken, Nescafe kahve, UBER ulaşım, Robotistan ve 3D Works ise hediye sponsoru olarak etkinliği destekliyor. Google’dan Barış Yesugey, Nazlıcan Yöney, Women Who Code London direktörü Gen Ashley, TurkishWin ve BinYaprak kurucusu Melek Pulatkonak, gazeteci Merve Kara önemli katılımcı isimlerden bazıları.

Konferansların en anlamlı yanı da deneyimleri alanında uzman diğer kişilerle paylaşmaktır. Ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, diyenler için CFP 16 Mart’a kadar açık kalacak. Geç kalmadan başvurmayı unutmayın.

Resmi etkinlik web sitesine buradaki bağlantıdan ulaşabilir ve biletinizi ayırtabilirsiniz.