Anasayfa Haber Bülten Monster Notebook Kullanıcılarına ESET Koruması

Monster Notebook Kullanıcılarına ESET Koruması

Monster Notebook satın alan herkese, oyun moduna (Gamer Mode) sahip üç aylık ESET Internet Security ürünü ücretsiz olarak sunuluyor.

Monster Notebook ve ESET, daha güvenli oyun keyfi için önemli bir iş birliğine imza attılar. Monster Notebook satın alan herkes, üç ay boyunca ESET Internet Security antivirüs yazılımını ücretsiz olarak kullanabilecek.

Üç aylık kullanım sonrasında ise 1 yıllık tam lisans, sadece Monster sahiplerine özel yüzde 30 indirimli olarak sunulacak. Şubat ayında başlayan bu kampanya, 2018 yılı sonuna kadar devam edecek.

Oyun modu nedir?

ESET Internet Security, geniş koruma özellikleri içinde oyun modu da barındırıyor. Oyun veya oyuncu modu (Gamer Mode), dijital korumanın devam etmesi ancak antivirüs programının kendisini rahatsız etmemesini isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş bir çözüm.

Oyun modu aktive edildiğinde virüs ve güvenlik duvarı uyarıları da dâhil tüm uyarılar kapatılıyor ve sistem kaynağı kullanımını minimuma düşürülüyor. Antivirüs güncellemeleri, Gamer Mode aktif olduğu sürece indirilmiyor. Oyun modu belirli bir süre boyunca veya bir oyunun tam ekranda çalıştırılmasıyla otomatik olarak devreye sokulabiliyor.