Anasayfa Haber Bülten MSI GS65 Stealth Thin Duyuruldu

MSI GS65 Stealth Thin Duyuruldu

MSI, bugün yeni GS65 Gaming dizüstü bilgisayarını resmen duyurdu.

GS65 Stealth Thin, 4.9mm inceliğinde 144Hz ekrana sahip, oyun odaklı bir dizüstü bilgisayarı. %82 ekran/kasa oranı ile mümkün olan en ufak boyutlara geliştirilmiş özellikler sığdırıyor. 15.6 inç ekranı 144Hz tazeleme oranına sahip ve yalnızca 8ms tepki süresi ile hem oyun, hem de eğlence keyfini bir üst seviyeye taşıyor.

Yalnızca 1.88 kg ağırlık ve 17.9mm inceliği ile GS65 Stealth Thin, bu ince kasada 8 saatin üzerinde batarya ömrü vadediyor. Bağımsız RGB aydınlatmalı SteelSeries klavye nihayet GS serisine ulaştı. Böylece kullanıcılar her tuşu ayrı ayrı özelleştirebilir ve gerçek zamanlı oyun istatistiklerini tuş aydınlatmaları sayesinde takip edebilirler. Farklı ışıklandırma efektleri ve 16.8 milyon farklı renk seçeneği ile bu klavyeyi sadece kişiselleştirme için değil, sık kullanılan tuşları aydınlatarak işlevsellik katarak kullanabilirsiniz.

GS serisiyle gelen bağımsız RGB aydınlatmalı klavyeler ile birlikte MSI, Dragon Center 2.0 yazılımına da özel Gaming modu ekleyerek büyük bir güncelleme getirdi. Baştan tasarlanan Dragon Center 2.0 artık algısal şık bir arayüz ve ileri seviye kullanıcılar için gelişmiş konfigürasyon seçenekleri ile geliyor. Gaming modu şimdi sistem performansını optimize ediyor ve desteklenen bazı yeni oyunlara göre özel olarak hazırlanmış klavye aydınlatmaları sunuyor. Bu yeni sürümde, tüm güncellemeler kullanıcı oyunu açtığı anda otomatik olarak kuruluyor.

MSI Cooler Boost Trinity soğutma tasarımı sayesinde GS65 Stealth Thin en yeni 8. nesil Intel Core i7 işlemci ile donatıldı. Böylece önceki nesile oranla %40 performans artışı sunarken, GEFORCE GTX 10 serisi ekran kartı ile de oyunlarda güçlü bir deneyim yaşatıyor.

Teknik Özellikler: