Anasayfa Haber Hearthstone: The Witchwood Çıkış Tarihi Açıklandı

Hearthstone: The Witchwood Çıkış Tarihi Açıklandı

Hearthstone’un yeni ek paketinin çıkışına çok az bir süre kaldı.

Blizzard’ın popüler kart oyunu Hearthstone, Year of the Mammoth’u geride bırakarak Year of the Raven’a giriş yapmak üzere. The Witchwood ek paketiyle gerçekleşecek olan bu geçiş, çok sayıda Standard mod kartının Wild moduna gönderilmesine de sebep olacak.

Bir süredir ünlü Hearthstone yayıncılarıyla The Witcherwood kartlarının duyurularını yapan Blizzard, ek paketin çıkış tarihini netleştirdi. The Witcherwood ek paketi, 12 Nisan’da yayınlanacak.

Oyunun başındaki isim Ben Brode, 9 Nisan’da Sean “Day[9]” Plott isimli yayıncıyla gerçekleştireceği bir yayında The Witcherwood kartlarıyla ilgili son bilgileri paylaşacak. Bu yayın, Hearthstone’un resmi Twitch kanalında yapılacak.

The Witchwood’un yayınlandığı gün, oyunculara ek görevler verilecek. Bu görevlerde 1 tane rastgele Class Legendary kartı ve 3 pack hediye edilecek.

Bu özel görevler, günlük görevlerin yapılmamış olması halinde, yapmakta olduğumuz görevlerin yerini alabilecek. Bu sebeple Blizzard ek paketin çıkış tarihine kadar tüm görevleri tamamlamanızı öneriyor.