Anasayfa Haber DOOM Oyun Müzikleri Albüm Olarak Satılacak

DOOM Oyun Müzikleri Albüm Olarak Satılacak

Çıkarılacak albüm hem plak, hem CD olarak satışa sürülecek.

2016’da piyasaya çıkan Doom, eski FPS oyunlarının atmosferini sağlayabildiği için büyük beğeni toplamıştı. Optimizasyon konusunda oldukça başarılı olan oyunun en çarpıcı yanı ise müzikleriydi. Mick Gordon tarafından bestelenen müzikler, oyunun sert temasıyla son derece uyumluydu. Doom piyasaya çıktığı yıl müzik dalında da ödül almıştı.

Doom’un müzikleri Spotify gibi müzik servislerinde dinlenebiliyor olsa da koleksiyoncular için özel fiziksel sürüm de hazırlanıyor. CD ve plak seçenekleriyle satılacak olan Doom müzikleri, Laced Records tarafından dağıtılacak.

Albümün CD sürümü 15 dolardan satılırken, 2 plaklık sürüm 35 dolardan satılacak. 4 plaklık özel sürüm, Doom çizimleriyle süslenmiş kutusuyla birlikte 80 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Yalnızca ön siparişle alınabilen Special Edition sürümde ise 4 plağın yanı sıra pikaplar için özel tasarım plak altlığı da bulunacak ve 100 dolara satılacak.

Doom müzikleri internette pek çok platform üzerinden dinlenebiliyor. Oyunun öne çıkan parçaları ise BFG Division, Mastermind, Rip & Tear ve Harbinger. Sert müzik seven oyuncular için Doom müziklerini tavsiye ederiz.