Anasayfa Haber Bülten Philips Momentum Serisi Monitörler Duyuruldu

Philips Momentum Serisi Monitörler Duyuruldu

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, ev eğlencesine ve özellikle de konsol oyunlarına odaklanan yeni monitör ürün grubu Momentum’u piyasaya çıkarıyor.

Piyasaya çıkan ilk Philips Momentum ekranı olan Philips 436M6VBPAB, 43 inçlik dev VA panelinde 4K UHD çözünürlük ile sunuluyor. 436M6VBPAB ekranı, pik parlaklıkta 1000 cd/m² parlaklık, % 100 BT.709 ve % 97.6 DCI-P3 kapsama sahip ultra geniş bir renk gamı ve 8 bit + 2 bit FRC (Frame Rate Control – Kare Sayısı Kontrolü) renk derinliği sayesinde 1.07 milyar renk sunarak, yeni VESA DisplayHDR 1000 standardı ile uyumlu dünyanın ilk ekranı oldu.

436M6VBPAB modeli aynı zamanda konvansiyonel LED arka aydınlatma teknolojilerinin yerine Quantum Dot teknolojisi ile de donatıldı. Bu yenilikçi, yarı iletken teknoloji daha canlı, dinamik renkler üretiyor. Kırmızı, yeşil ve mavi için daha dar dalgaboyundaki Quantum Dot kaynaklar sayesinde, bu ana renkler artık daha doygun bir biçimde görüntülenebiliyor, bu da canlılığı ve renk doğruluğunu artırıyor.

436M6VBPAB modeli, Düşük Girdi Gecikmesi modu sayesinde oyunculara avantaj sağlayan gerçek bir oyun monitörü. Üstelik daha hızlı görsel geri bildirim için SmartResponse ve tutukluksuz ve kırılma olmayan bir oyun deneyimi için Adaptive-Sync özelliğine de sahip.

436M6VBPAB modeli, diğer Philips monitör ürün grupları gibi çok yönlü ve kullanışlı bir ekran. MultiView özelliği, çoklu görev yürütmeyi artırarak Picture-in-Picture ya da Picture-by-Picture modlarında iki kaynağı eş zamanlı olarak görüntüleyebilir. DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0 görüntü sinyali girişleri, bir de ekran sinyalini, şarj chazları için gücü ve veriyi tek bir kabloda taşıyan USB-C bağlantısı sayesinde çok zengin. Dahili USB 3.0 aygıtı, USB yoluyla çevre birimleri de bağlayarak çok yönlülüğü daha da geliştiriyor.

Philips 436M6VBPAB modelinde ayrıca DTS Sound’a sahip yüksek kalitede iki 7 wattlık hoparlör de bulunuyor. Rahatlık ve iyi kullanıcı deneyimi için, 436M6VBPAB modeli Philips EasyLink ile diğer HDMI bağlantılı monitörleri ve cihazları kontrol edebilmeyi sağlayan bir uzaktan kumanda ile sunuluyor.

Philips Momentum 436M6VBPAB modeli, 969 USD tavsiye edilen perakende fiyatıyla Mayıs 2018 tarihinde piyasaya çıkacak.