Anasayfa Haber FIFA 18 İçin Ücretsiz Dünya Kupası Yaması Geliyor

FIFA 18 İçin Ücretsiz Dünya Kupası Yaması Geliyor

EA, Dünya Kupası için ayrı oyun yayınlamak yerine Fifa 18’i güncelleyecek.

Rusya’da gerçekleşecek 2018 Dünya Kupası maçları yaklaşıyor. Bu zamana kadar neredeyse tüm UEFA Euro ve FIFA Dünya Kupası futbol turnuvalarına özel oyun geliştiren Electronic Arts, bu yıl gerçekleşecek olan Dünya Kupası için yalnızca güncelleme yayınlayacak.

Electronic Arts, 2016 itibariyle UEFA Euro haklarını rakibi Konami’ye ve PES serisine kaptırmıştı. Konami de EA’in aksine, PES 2016’yı ücretsiz güncelleyerek Euro 2016 içeriklerini oyuncularına sunmuştu. Dünya Kupası hakları ise hala EA Games’te.

Güncellemeyle birlikte FIFA 2018’e 32 milli takımı, 12 Rus stadyumu, turnuvada kullanılacak toplar ve kupanın kendisi oyuna eklenecek. Eklentinin Ultimate Team modunu da dahil edeceği söyleniyor. Ücretsiz güncelleme 29 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

Dünya Kupası takımlarının bir World Cup 2018 oyunuyla değil de ücretsiz güncellemeyle eklenmesi ise bir hayli sevindirici bir haber. EA’in böyle bir karar almasında PES 2016’nın ve Star Wars: Battlefront 2 ile tepki toplamış olmasının büyük payı olduğunu düşünüyoruz.