Anasayfa Haber Samsung Galaxy S10, Ocak Ayında Çıkabilir

Samsung Galaxy S10, Ocak Ayında Çıkabilir

Samsung’un yeni katlanabilir telefonuyla çakışmaması için, S10’un çıkış tarihini erkene aldığı söyleniyor.

Samsung, yeni üst seviye akıllı telefonlarını genellikle Mart – Nisan aylarında piyasaya sürüyor. Yıllık bir döngü halinde devam eden bu düzenin önümüzdeki sene bozulacağı söyleniyor. İddiaya göre Samsung, yeni Galaxy S10 telefonunu Ocak ayında piyasaya sürecek.

İddianın sebebi ise oldukça ilginç. Söylentiye göre Samsung uzun yıllardır beklenen katlanabilir akıllı telefonunu nihayet satılmaya hazır hale getirdi. Önümüzdeki yıl piyasaya çıkacağı konuşulan katlanabilir modelin, amiral gemisi S10 ile çakışmaması için S10’un çıkış tarihi öne alındı.

Bazı kaynaklara göre katlanabilir telefonun tasarımı hazır ve üretim için tedarikçilerden bileşenler bekleniyor. Farklı kaynaklar da telefonun MWC 2019 kapsamında tanıtılabileceğini iddia ediyor.

Henüz Galaxy S10 ve katlanabilir telefon için hiçbir bilgi net değil. Fakat katlanabilir akıllı telefonun bu kadar yakın olması, teknoloji meraklılarını şimdiden heyecanlandırıyor. Bakalım Samsung katlanabilir telefon konusunda nasıl bir tasarımla tüketicilerin karşısına çıkacak.