Anasayfa Haber YouTube Resim İçinde Resim Desteği Tüm Kullanıcılara Açılıyor

YouTube Resim İçinde Resim Desteği Tüm Kullanıcılara Açılıyor

YouTube tarafından uygulamaya konan bu özellik, artık sadece Red abonelerine özel olmaktan çıkıyor.

Android 8.0’ın önemli özelliklerinden bir tanesi, resim içinde resim desteğine imkan sağlaması. Bu özellik sayesinde bir işle meşgulken veya oyun oynarken aynı anda video da izlenebiliyor.

YouTube uygulaması da bu özelliği destekliyor. Video penceresi, herhangi bir uygulamanın üstüne yerleştirilebiliyor. Fakat resim içinde resim özelliği yalnızca YouTube Red abonelerine sunuluyordu. Henüz Türkiye’de aktif olmayan Red abonelik sistemi, aylık belirli bir ücretin ödenmesini gerektiriyor.

Ancak son günlerde çok sayıda Reddit kullanıcısı, bu özelliğin Red abonesi olmamalarına rağmen kendi telefonlarında da çalıştığını gözlemlemiş. Üstelik bu kullanıcıların bazılarının bulundukları ülkelerde Red abonelik sistemi bile mevcut değil.

Google’ın az sayıda kullanıcıyla test edip, bu özelliği tüm Android akıllı telefon kullanıcılarına açacağı tahmin ediliyor. Eğer telefonunuzda Android 8.0 yüklüyse ve YouTube uygulamanız v13.16.55 sürüm ve sonrasıysa, resim içinde resim özelliğinin sizde aktif olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.