Anasayfa Haber Heroes Of The Storm’a Yeni Overwatch Kahramanı Gelebilir

Heroes Of The Storm’a Yeni Overwatch Kahramanı Gelebilir

HoTS’a gelecek yeni kahramanın Sombra olacağı tahmin ediliyor.

Şu sıralar Dark Nexus isimli bir etkinliği sürdüren Blizzard, Heroes of The Storm’a gelecek yeni kahraman hakkında ipucu videolarını paylaşmaya başladı. Paylaşılan ilk ipucunda bir köpek resmi görünüyor; yanında da süpürge benzeri bir cisim var. Bu ipucundan bir şey anlamak pek mümkün değil.

Diğer taraftan Blizzard, HGC turnuvaları esnasında espor etkinliğini gösteren bir fragmanda, bazı görüntü bozulma efektlerine yer verdi. Şirket, benzer efektleri Overwatch’taki bir hacker olan Sombra’nın tanıtımında kullanmıştı.

Efektlerin kullanıldığı fragmanı görmek için tıklayın.

Bu iki ipucu arasında herhangi bir bağlantı kurmak oldukça zor. Zira Sombra bir hacker olduğu için genellikle daha çok elektronik temasıyla eşleşiyor. Twitter’da paylaşılan görüntü ise Sombra’yı anımsatacak hiçbir şey içermiyor.

Bazı HotS oyuncuları, köpek resminin yeni bir kostüm dalgasına işaret edebileceğini, beraberinde Sombra karakterinin de dahil edileceğini düşünüyorlar. Oyuncuların bir kısmı da Sombra fikrinden oldukça rahatsız.

Zira Overwatch kahramanlarının neredeyse tamamı fazlasıyla mobil. Oyuncular her türlü savaşa kolaylıkla girip, istediğinde kolaylıkla kaçacak kahramanların oyuna eklenmesinden memnun değiller.