Anasayfa Haber Thermaltake View 32 TG RGB Edition Kasasını Duyurdu

Thermaltake View 32 TG RGB Edition Kasasını Duyurdu

Thermaltake yeni temperli cam yan kapaklı bilgisayar kasasını RGB ışıklandırmaları düşünerek tasarlamış.

Kasalar, soğutucular ve güç kaynaklarıyla tanıdığımız Thermaltake, son dönemde oyuncu ekipmanları da geliştiriyor. Bilgisayar kasaları tarafında son trendleri takip eden şirket, oyunculara yönelik yeni Viev 32 TG RGB Edition kasasını duyurdu.

Önceden oyunculara yönelik kasalarda, yan kapağın içine pleksi yerleştiriliyordu. Böylece kasanın içinin görülmesi sağlanıyordu. Ancak alüminyum kapağın içine yerleştirilen pleksi, yerini komple temperli cam kapaklara bırakıyor. Bu kapaklar kasanın içinin çok daha net görülmesini sağlıyor.

View 32 TG RGB Edition’da da yan kapaklar, üst kısım ve ön kısım 4 mm kalınlığında temperli camdan yapılmış. Kasaya toplamda 6 tane 120 mm fan takılabiliyor. Ön tarafa 3, üst tarafa 2, arka tarafa ise 1 tane 120 mm fan yerleştirilebiliyor.

Sıvı soğutma sistemleri için 360 mm, 240 mm ve 120 mm blokları kullanılabiliyor. Kasa, içinde toplam 3 tane RGB fan ile birlikte geliyor. Bu fanların ikisi öne, bir tanesi ise arka tarafa yerleştirilmiş.

Fanların RGB aydınlatmaları, kasanın tümleşik RGB kontrolcüsü üzerinden ayarlanabiliyor. 220 mm uzunluğunda güç kaynağı yerleştirilebilen kasaya, 400 mm’lik ekran kartları sığabiliyor. Bu yeni kasanın fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz belli değil.