Anasayfa Haber Paladins’in Başka Oyunların Görsellerini Kullandığı Ortaya Çıktı

Paladins’in Başka Oyunların Görsellerini Kullandığı Ortaya Çıktı

Bazı oyuncular Paladins’te Overwatch görsellerinin kullanıldığını fark etti.

Overwatch’a en başarılı alternatiflerden biri olarak görülen Paladins, geçtiğimiz günlerde yayınladığı oyun görselinde Overwatch içeriklerini kullandı. Her iki oyuna da aşina olan oyunculardan biri bu durumu fark edip konuyu Reddit’e taşıdı.

Görselde, arka planın komple Overwatch’tan alındığı görülebiliyor. Görselleri karşılaştırmalı olarak incelemek isterseniz, burayı tıklayabilirsiniz.

Kısa bir süre içinde açılan başlığa katılan Paladins sanat direktörü, kullanıcılara böyle bir konuda bilgi verdikleri için teşekkür etti. Yetkili, oyunun bazı görsellerinin dünyanın çeşitli yerlerindeki sözleşmeli sanatçılara yaptırdıklarını söyledi. Konuyla ilgileneceklerini belirttikten sonra, görseli hazırlayan sanatçıyla çalışmalarını sonlandırdıklarını açıkladı.

Aynı başlıkta Paladins sanat direktörünün yorumunun hemen altında başka bir görsel daha paylaşıldı. Kullanıcı, son dönemde farklı bir görselin zaman zaman oyunun açılış ekranında çıktığını söyledi. Bahsi geçen görsel ise aşağıdaki gibi:

Heroes of the Storm’un gerek kahraman görsellerinde, gerekse oyun içi menülerinde karşılaştığımız görüntü, zaman zaman bir hata sonucunda Paladins oyuncularının giriş ekranında çıkıyor. Bu görselin oyunun dosyalarına nasıl dahil edildiği ise bilinmiyor. Hi-Rez Studios’tan Heroes of the Storm görseli hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.