Anasayfa Haber Cooler Master, MasterCase H500M Modelini Duyurdu

Cooler Master, MasterCase H500M Modelini Duyurdu

RGB aydınlatmalı fanlara sahip olan kasa, tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Cooler Master’ın tanıtımını yaptığı en yeni kasası MasterCase H500M oldu. Mid tower formundaki kasa, ön kısmında 2 tane 200 mm RGB ve arka tarafında 1 tane 140 mm’lik fan ile geliyor. Kasaya dahil edilen fanların arasında 120 mm’lik standart modellerin yerine daha büyük sürümlerin tercih edilmiş olması hoş bir sürpriz denebilir.

MasterCase H500M beraberinde iki farklı ön panelle geliyor. Bunlardan ilki standart cam. Kullanıcılar, görselliği ön plana çıkarmak istediklerinde camı takarak kasanın şık görünümünü koruyabiliyorlar. Diğer seçenek ise ızgara. Izgara ile hava akımı engellenmeyeceği için, kasanın soğutma performansı bu şekilde artırılabiliyor.

Ön paneldeki bağlantı noktaları 1 tane USB 3.1 gen 2 Type-C, 4 tane de USB 3.0 olarak seçilmiş. İç kısımda ekran kartını dik yerleştirme seçeneğini barındıran H500M, 360 mm’ye kadar sıvı soğutma radyatörlerinin takılmasına imkan sağlıyor.

Cooler Master MasterCase H500M, yurtdışında 199 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ülkemizdeki çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz belli değil.