Anasayfa Haber Asus RoG Balteus, Qi Kablosuz Şarj Teknolojisiyle Geliyor

Asus RoG Balteus, Qi Kablosuz Şarj Teknolojisiyle Geliyor

Asus ROG Balteus mousepad üzerinde cep telefonları da şarj edilebilecek.

Oyuncular için geliştirilen donanımlarda şu sıralar RGB LED modası bulunuyor. Öyle ki bir ürünün oyuncular için mi, yoksa standart kullanıcılar için mi geliştirildiğini RGB LED’lerin miktarı sayesinde anlamak mümkün.

Bazı oyuncuların tercih ettiği sert mousepadler ise üreticilerin RGB yerleştirebilecekleri bir alan olarak dikkatlerini çekti. Piyasada RGB aydınlatmalı, sert zeminli mousepadler bulunuyor. Asus ise tasarıma farklı yaklaşarak Qi kablosuz şarjı da mousepad içine dahil ediyor.

Asus ROG Balteus, 37×32 cm boyutlarında. 15 tane RGB LED aydınlatma alanı bulunan mousepad, gücünü USB bağlantısı aracılığıyla bilgisayardan alıyor. Balteus’a bir tane de USB portu eklenmiş. Bu bağlantı sayesinde USB bellek veya fare gibi donanımları bilgisayara kolayca bağlamak mümkün.

ROG Balteus’ta Qi kablosuz şarj desteği opsiyonu da bulunuyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde akıllı telefonlarını şarj edebilecekleri Qi destekli modeli tercih edebilecekler. Asus, Balteus’un çıkış tarihini ve fiyatını henüz belirtmedi.