Anasayfa Haber Bülten Philips, Profesyonel Kullanıcılar İçin 2 Yeni Monitör Tanıttı

Philips, Profesyonel Kullanıcılar İçin 2 Yeni Monitör Tanıttı

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, ikisi de USB-C kenetlenme çözümüne sahip 34 inç QHD kavisli ve 27 inç QHD monitörlerini tanıttı.

MMD, yüksek beklentili kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan, USB-C kenetleme çözümüne sahip yüksek kalite ekranlarının ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Philips Brilliance P serisine eklenen yeni 349P7FUBEB, WQHD (3440×1440) uygulamalar için dizayn edilen yeni, 34 inçlik kavisli UltraWide bir ekran. Canlı, daha doğal CrystalClear görüntüler üreten, genişletilmiş UltraWide renk gamutuyla 21:9 formatında yüksek yoğunluk ve yüksek kontrastlı MVA paneliyle bu gelişmiş ekran, daha odaklı ve üretken kalmaya yardımcı oluyor.

Daha da fazla görüntü alanına ihtiyaç duyan uygulamalar için, özel Philips MultiView teknolojisi aktif çift bağlantı özelliğiyle kullanıcının eş zamanlı çoklu cihazları izlemesini, mevcut Picture-by-Picture ve Picture-in-Picture modları sayesinde mümkün kılıyor. 100 Hz’lik tazeleme oranıyla, yeni Philips 349P7FUBEB ayrıca gecikmesiz, akıcı görüntüler sunuyor.

Genel amaçlı ofis uygulamaları ya da ısmarlama yapılmış profesyonel yazılımlarıyla çalışan iş kullanıcıları uzun zamandır büyük ekranların faydalarını keşfetmişlerdi. USB-C kenetlenme özelliğiyle beraber, yeni 272B7QUPBEB çalışma yerine güç vermek ve üretkenliği artırmak için 27 inçlik bir QHD monitör arayanlara ideal bir çözüm sunuyor.

Sadece bir USB-C kabloyla, yeni 272B7QUPBEB veri ve yüksek çözünürlüklü videoyu USB 3.1 hızında aktarırken, 60 watt’a kadar güç aktarımı veya harici cihazlara şarj sağlıyor. Dahili RJ-45 10/100/1000 Ethernet portu herhangi standart bir IT ortamına bağlanmaya izin verir. DisplayPort çıkışı iki ya da daha fazla monitörlü konfigurasyonlar için zincirleme bağlamayı (daisy chaining) kolaylaştırıyor.

IPS panelinin gelişmiş teknolojisiyle keskin, CrystalClear Quad HD (2560×1440 ya da 2560×1080 piksel) görüntülerle, yeni 272B7QUPBEB 90 derece pivot moduyla masaüstü yayıncılık gibi dikey konumlandırılmış görsel içeriklerle ergonomik çalışmayı sunarken, akıllı ve zararsız kızılötesi sensörüyle kullanıcı ekrandan uzak olduğunda otomatik olarak monitörün parlaklığını azaltan PowerSensor özelliğiyle de enerji masraflarını azaltmaya yardımcı oluyor.

Kesin ve renk hassasiyetli işler için yüksek performans monitörlerine ihtiyaç duyan kullanıcıları hedef alan en üst sınıf Brilliance Philips 349P7FUBEB Temmuz 2018’de 1039 USD tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla piyasada bulunabilecek. Ticari ve çevre bilinçli kullanıcılar için Philips 272B7QUPBEB ise Temmuz ayında 549 USD tavsiye edilen perakende satış fiyatından bulunabilir.