Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni Dizüstü Modellerini Tanıttı

MSI, Yeni Dizüstü Modellerini Tanıttı

MSI, yeni dizüstü modelleri GF63 ve PS42’yi Computex 2018’de görücüye çıkardı.

Sırasıyla oyuncu ve profesyoneller için özel olarak üretilmiş olan bu dizüstüler, son dönemin popüler tasarımı olan ince ekran çerçevesine sahip. Yeni modellerde ekran çerçevesi sadece daha hafif değil, aynı zamanda boyut olarak da daha küçük. Kısa süre önce duyurulan GS65 ile birlikte MSI, taşınabilirlikte yeni bir standart oluşturuyor ve “ince çerçevede oyun” devrini başlatıyor.

Yeni GF63, 15.6 inç ultra-ince yapısı ve yalnızca 2 kilogram ağırlığı ile çıkışını Computex’te yaptı. MSI’ın Gaming DNA’sını ve güçlü performans geleneğini devam ettiren GF63, üzerinde 8.nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikleri ile geliyor. GF63, 7 saatin üzerinde batarya süresi vadediyor.

PS42, MSI Computex standında gümüş rengi tasarımı ile dikkat çekti. “Prestige” serisinin üyelerinden biri olan PS42, MSI Gaming serisi içinde varlığını hemen hissettiriyor. Bu yeni dizüstü, incecik yapısı, yalnızca 1.19 kilogram ağırlığı ve 15.9mm kalınlığı ile 10 saatin üzerinde batarya süresine sahip.

Ekranı çevreleyen ince çerçevesi, bu taşınabilir yapıyı destekliyor. Bu kadar ince olmasına ragmen PS42, içinde güçlü donanım barındırıyor. MSI PS42 güvenlik için parmak izi sensörü, NVIDIA GeForce dahili grafikleri ve 8. nesil Intel Core i7’ye kadar işlemci ile donatılmış.

Yeni donanımların yanında MSI, kısa süre içinde çıkacak diğer yazılımlarını da kısaca tanıttı. Bunlar arasında BlueStacks ile işbirliği ile geliştirilen MSI APP Player öne çıkan uygulamalardan yalnızca biri. Mobil oyunları Gaming dizüstülere ulaştıran MSI APP Player sayesinde oyuncular artık oyunlarını daha geniş ekranda, daha kolay kontrollerle oynayabilecek, interaktif RGB klavye aydınlatmasından da faydalanabilecekler.