Anasayfa Haber Bethesda, Fallout 76 Hakkında Detaylı Bilgi Verdi

Bethesda, Fallout 76 Hakkında Detaylı Bilgi Verdi

Fallout 76, tek kişi ya da co-op oynanabilen online bir oyun olacak.

Bethesda, kısa süre önce duyurduğu Fallout 76 ile ilgili E3 fuarında yeni bilgiler verdi. Bu bilgilerden en dikkat çekici olanı ise oyunun online olacağı. Oyun istenirse tek kişi oynanabilecek, ancak 4 kişi birlikte maceraya atılmak da mümkün olacak.

Oyundaki tüm karakterlerin oyuncular tarafından kontrol edileceğini açıklayan Bethesda, istendiği takdirde tek kişilik modda da oynanabileceğini belirtti. Karakterini kaybeden oyuncuların sıfırdan başlamalarının gerekmeyeceğini de eklendi. Fallout 76’da 6 farklı bölge bulunacak. Bu bölgelerde yepyeni yaratıklarla karşılaşacağız.

Oyunun koleksiyon sürümüyle ilgili de bir video yayınlandı. Power Armor Edition adı verilen koleksiyon sürümü, beraberinde şık bir çanta ve T-51b Power Armor Helmet ile birlikte gelecek.

Piyasaya çıkmadan bir süre önce beta sürecine gireceği onaylanan oyun, 14 Kasım tarihinde PC, Xbox One ve PS4 kullanıcılarına sunulacak. Power Armor Edition sürümü Avrupa’da 199 Euro fiyat etiketiyle satılacak. Oyunun standart sürümünün fiyatı ise henüz bilinmiyor.

https://youtu.be/fwOYEsnm1i4