Anasayfa Haber Yeni Elder Scrolls Oyunları Duyuruldu

Yeni Elder Scrolls Oyunları Duyuruldu

Heyecanla beklenen The Elder Scrolls 6’nın duyurusu yapıldı.

The Elder Scrolls serisi, uzun bir aranın ardından yeni bir oyuna kavuşuyor. Bir süredir serinin 5. oyunu Skyrim’i tüm platformlar için ayrı ayrı yayınlamakla meşgul olan Bethesda, nihayet 6. oyunu duyurdu.

E3 2018 etkinliğinde yapılan duyuruda oyunla ilgili çok fazla bilgiye yer verilmedi. 6. oyunun şimdilik yalnızca ilk fragmanı bulunuyor. Çıkış tarihi, oyun motoru, hangi bölgede geçeceği gibi bilgiler ortaya çıkınca sizlerle paylaşacağız.

The Elder Scrolls: Blades

TES serisi için tanıtılan bir diğer oyun da Blades. The Elder Scrolls: Blades’in önceliği iOS ve Android cihazlar olacak. İlk defa bir mobil TES oyunu yayınlayacak olan Bethesda, Blades’i tüm platformlara yaymayı planlıyor.

Bethesda’nın Blades’te öncelik verdiği konulardan biri de mobil cihazlarda hem dikey, hem de yatay bir şekilde oynanabilmesi. Oyunda diğer oyuncularla düello yapabileceğimiz bir Arena modu ve Town adındaki hikaye modu bulunacak.

Abyys modu ise oyuncunun tek seferde bitmeyen bir zindanda ne kadar gidebileceğini test edecek. Town modunda kendi şehrimizi tasarlayabilecek ve arkadaşlarımızın şehirlerini ziyaret edebileceğiz.

Oyunun çıkış tarihi henüz belirsiz. Fakat oyuna erkenden erişmek isteyen kullanıcılar, bu linki takip ederek başvuruda bulunabilirler.