Anasayfa Haber E3 2018 Fuarının En Çok Dikkat Çeken 10 Oyunu

E3 2018 Fuarının En Çok Dikkat Çeken 10 Oyunu

E3 2018 fuarında en çok öne çıkan ve dikkat çeken oyunları sizler için derledik.

Bir süredir heyecanla beklemekte olduğumuz E3 2018’in ilk 2 günü sona erdi. Çok sayıda şirket, üzerinde çalışmakta oldukları oyunları duyurdu. Biz de fuarın en dikkatimizi çeken oyunlarını bu makalede bir araya getirdik.

The Elder Scrolls 6

Uzun bir süredir Skyrim’i ısıtıp ısıtıp yeniden piyasaya süren Bethesda, nihayet serinin devam oyununun duyurusunu yaptı. Henüz hakkında hiçbir şey bilinmeyen The Elder Scrolls 6’yı uzun bir süre daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Doom Eternal

2016’da piyasaya sürülen DOOM, eski tip tek kişilik FPS oyunlarını seven oyuncuların büyük beğenisini toplamıştı. DOOM’un devam oyunu DOOM Eternal’ın da bu etkiyi sürdürmesini bekliyoruz. Oyunun müzikleri, DOOM 2016’nın müzikleriyle dikkatleri üzerine çeken Mick Gordon tarafından hazırlanacak.

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red tarafından yıllar önce duyurulan Cyberpunk 2077’nin ilk oyun içi görüntüleri E3 2018’de paylaşıldı. Oldukça kalabalık ve büyük bir açık dünyada geçeceği görülen oyunun grafikleri de tatmin edici.

Rage 2

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Rage 2’nin oynanış görüntüleri E3 2018’de yayınlandı. Son derece geniş bir oyun alanına sahip olacağı anlaşılan Rage 2, grafik kalitesiyle de E3’ün önde gelen oyunlarından biri olmayı başardı.

Fallout 76

İlk duyurusu E3’ten önce yapılan bir diğer oyun olan Fallout 76, online bir yapım olacağı bilgisinin paylaşılmasıyla karışık hislere sebep oldu. Bethesda’nın online Fallout fikrinin ne kadar başarılı olacağını önümüzdeki Kasım ayında göreceğiz.

The Elder Scrolls: Blades

E3 2018’de tanıtılan oyunların tamamı PC ve konsol platformları için değildi. İlk olarak iOS ve Android için geliştirilmekte olan TES: Blades, oyuncuların mobil oyunlara bakışını değiştirebilecek potansiyele sahip. Telefonlarda hem dik, hem de yatay oynanabiliyor olması, oyunun ön plana çıkmasına sebep olabilir. Üstelik Blades diğer platformlarda da yayınlanacak.

Just Cause 4

Just Cause serisinin yeni oyunu, geçtiğimiz günlerde bir hata sonucu Steam reklamlarında çıkmıştı. E3 2018’de resmi duyurusu yapılan oyun, yine açık dünya tasarımına sahip olacak. Grafikleriyle büyük ilgi çeken Just Cause 4, 8 Aralık’ta piyasaya çıkacak.

The Last of Us Part 2

PlayStation 4’ün en başarılı oyunlarından biri olan The Last of Us’ın bir süredir devam oyununun yapıldığı biliniyordu. E3 2018’de oyunun oynanış videosu yayınlandı. Videoda Part 2’de karanlığın ve gizliliğin ön planda olacağı görülüyor. Oyunun çıkış tarihi ise henüz netleşmiş değil.

Resident Evil 2 Remake

3 yıl önce duyurulan Resident Evil 2 Remake’in ilk fragmanı yayınlandı. Remake sürümünün orijinal Resident Evil 2’den daha karanlık olduğu dikkat çekiyor. Hali hazırda korkutucu olan Resident Evil 2’nin yeni halinin oyuncuları nasıl bir psikolojiye sokacağı ise merak konusu. Remake sürümü 25 Ocak 2019’da piyasaya çıkacak.

Command & Conquer Rivals

TES: Blades ne kadar oyuncuların mobil oyunlara bakışını olumlu yönde etkileyecek gibi görünüyorsa, C&C Rivals da tam tersine etki yaratacak olacak gibi. Yıllardır yeni bir Command & Conquer RTS oyunu bekleyen oyuncular, Rivals’ı görmeleriyle birlikte büyük tepki gösterdiler. Öyle ki C&C Rivals’ın YouTube’daki oynanış videosu, %3’ün altında beğeni oranında kaldı.