Anasayfa Haber Bülten Samsung, Yeni Türkçe Dijital Platformuyla KOBİ’lere Güç Veriyor

Samsung, Yeni Türkçe Dijital Platformuyla KOBİ’lere Güç Veriyor

Samsung İşletme Paketi, KOBİ’lerin karşılaştığı maliyet, altyapı ve karmaşıklık sorunlarının çözümüne yardımcı olmak amacıyla geliştirilen tümüyle yeni, Türkçe hizmet veren bir dijital platform.

Samsung Electronics, Türkiye’nin de dahil olduğu Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki KOBİ’lerin dijital ve mobil kapasitelerini artırarak desteklemek için geliştirilen, yeni bir bulut temelli B2B platform olan Samsung İşletme Paketi’ni resmi olarak duyurdu.

Türkçe olarak kullanılabilen Samsung İşletme Paketi, platforma dahil olan işletmelere çok çeşitli ve faydalı uygulamalardan ücretsiz olarak yararlanma imkanı sağlayacak. Kullanıcının tercihlerine göre kişiselleştirilebilen E-anket, E-Menu, Coğrafi Raporlama ve benzeri daha pek çok uygulama önceden tanımlanan şirkete ait tüm Samsung akıllı telefon ve tablet cihazları üzerinden uzaktan kullanılabilecek.

Samsung İşletme Paketi KOBİ’lere en çok ilgi gören altı B2B uygulamasının yanı sıra, ilave uygulamalardan ve gelecekte uygulamaya geçmesi planlanan yeni özelliklerden yararlanma imkânı sunuyor.

  • Müşteri Memnuniyeti: Müşterilerin memnuniyetini etkin bir şekilde ölçen, geri bildirimin ve promosyonların duyurulması için müşteri iletişim bilgilerinin toplanmasını sağlayacak, işletme başarısında temel rol oynayan çalışmayı yöneten uygulama.
  • Müşteri Anketi: KOBİ’lerin müşterilerini daha iyi anlamak ve onlara daha iyi hizmet sunmaları için özelleştirilebilen sorular ile anket hazırlayıp uygulamalarına imkân veren uygulama.
  • E-Afiş/Reklam: KOBİ’lere Samsung akıllı telefon ve tabletler vasıtasıyla müşterilerine reklamlarını ve promosyonlarını dijital yolla ulaştırma imkanı veren uygulama
  • E-Menu/Katalog: İşletmelerin pek çok rakip arasından öne çıkmak için müşterilerine dijital yolla müşterilerine basit ve açıklayıcı menüler veya kataloglar yoluyla kendilerini tanıtma ve diledikleri gibi dizayn etmelerine imkan veren uygulama.
  • Coğrafi Raporlama: KOBİ’lerin farklı coğrafi noktalardaki saha çalışanlarının işe başlama ve bitiş saatleri, tam konum ve geçirilen süre hakkındaki raporları almalarına imkan veren uygulama.
  • Sim Lock: Yetkisiz bir SIM Kart kullanıldığında işletme cihazlarını kilitleyen ve yetkisiz erişimi engelleyen güvenlik uygulaması.

Samsung İşletme Paketi hakkında daha fazla bilgi için https://www.mobilebusinesssuite.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.