Anasayfa Haber Bülten 2018 Q1 En Çok Satan İnteraktif Kurumsal Ekran Markası ViewSonic Oldu

2018 Q1 En Çok Satan İnteraktif Kurumsal Ekran Markası ViewSonic Oldu

ViewSonic, kurumsal interaktif ekran çözümleri kategorisinde Kuzey Amerika dağıtım kanallarında en çok satan marka unvanının sahibi oldu.

The NPD Group şirketinin açıkladığı rapora göre, 2018 ilk çeyrek döneminde %41,4 ‘lük satış adedi rakamına ulaştı. Böylelikle ViewSonic İnteraktif ekranlar, 2018 ilk çeyrek döneminde en çok satan kategorisinde 3 ödülden ikisinin sahibi oldu.

ViewSonic, Kuzey Amerika dağıtım kanalları bazından ölçülen satış rakamları kapsamında, 65 inç ViewBoard IFP6550 modeli ile 2018 ilk çeyrek döneminde en çok satan birinci, 75 inç IFP7550 modeli ise en çok satan üçüncü model olarak ödül kazandı. NPD Grup aylık olarak teknoloji şirketlerinin satış verilerini Kuzey Amerika’da BT dağıtım kanallarını ölçmektedir ve tekil rakamları raporlamaktadır.

Ödül sahibi ViewBoard interaktif ürün ailesi, ortak çalışma alanları için 4K yüksek çözünürlük ile birlikte sınıflar ve toplantı odalarının ihtiyaçları doğrultusunda geleceğe yönelik çözümler sunuyor. Dağıtım kanallarında birinci olmanın getirdiği avantajlar arasında gerek eğitim kurumları gerekse kurumsal firmaların ihtiyaçlarının doğru okunarak iş birlikteliği çözümlerinin ön plana çıkaran ürünlerin pazara sunulmasının önemine değinen Türkiye ve Balkanlar Bölge Müdürü Hasan Koçyiğit, bu çözümleri kendi bölgemizde de geliştirmeye daha fazla odaklanacaklarını belirtti.