Anasayfa Haber Bülten Universal Robots Yeni E-Serilerini Tanıttı

Universal Robots Yeni E-Serilerini Tanıttı

Universal Robots, Münih’te gerçekleşen Automatica Fuarı’nda E-Series modellerini ilk kez görücüye çıkardı.

Universal Robots, dünyanın en prestijli otomasyon etkinliklerinden biri olan Automatica Fuarı’nda ilk kez tanıttığı “e-series” ile yer aldı. 19 – 22 Haziran 2018 tarihleri arasında Almanya Münih’te gerçekleşen fuar, dünyanın en büyük endüstriyel ve servis robotu yelpazesine sahip bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Universal Robots, çıkardığı e-series ile insanları üretimde daha güçlü hale getirmek ve üretimi daha da kolaylaştırmak amacını güdüyor. Yeni seri daha geniş bir uygulama çeşitliliği sunan teknolojik avantajlar içeriyor. Uç elemanı merkezli, entegre kuvvet/tork sensörünün sağladığı daha yüksek hassasiyet sayesinde daha fazla uygulamayı ekonomik olarak yapabilmeye imkan tanıyor.

Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, “Yeni serimizle, kullanıcılara yatırımda daha hızlı bir getiri, yeni ihtiyaçlara uygunluk ve uzun vadeli verimlilik artışı sunuyoruz. Müşteri destek hizmetlerimizden UR+ ve çevrimiçi ücretsiz eğitim platformu UR Akademi yeni serimiz için güncellendi. Küresel Cobot piyasasının, önümüzdeki yıllarda otomasyon pazarında kilit büyüme faktörlerinden biri olmaya devam etmesi göz önüne alındığında; e-series ile birlikte robot teknolojisi alanındaki liderliğimize daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. e-series için sipariş almaya başlıyor ve teslimatı da 1 Ağustos’tan itibaren planlıyoruz” dedi.