Anasayfa Haber Forza Horizon 4 Yanlışlıkla Sızdırıldı

Forza Horizon 4 Yanlışlıkla Sızdırıldı

Microsoft, Forza Horizon 4’ü piyasaya çıkmadan 3 ay önce yanlışlıkla ön yüklemeye açtı.

Geçtiğimiz günlerde Steam’in bir hata sonucu duyurulmamış oyunun reklamını yapmasının ardından, Microsoft da benzer bir durumla karşı karşıya kaldı. Fakat Microsoft’un hatası daha büyük, çıkışına 3 ay kala Forza Horizon 4’ü Microsoft Mağaza’da ön yüklemeye açtı.

Bu hatayla birlikte oyunu ön siparişle satın alan oyuncular, bilgisayarlarına Forza Horizon 4 dosyalarını indirdiler. Oyunun yanlışlıkla gönderilen sürümünün 90 GB boyutunda olduğu söyleniyor.

İndirilen dosyalar aracılığıyla oyundaki otomobillerin listesi de ortaya çıktı. Bugatti Chiron, Ferrari 458 Italia, 2017 Ford GT, Koenigsegg Regera, Lamborghini Centenario LP770-4, McLaren F1, McLaren Senna ve Pagani Huayra’nın da dahil olduğu 482 otomobilin bulunduğu oyunda, henüz 87 otomobil markasının yer aldığı görüldü. Oyunun tanıtımında 100 farklı üreticinin yer alacağı söyleniyordu. Bu durumda 13 markanın daha eklenmesiyle araç sayısı muhtemelen 500’ün üzerine çıkacak.

Sızdırılan araç listesinin tamamını görmek için tıklayın.

Sızdırma olayının daha tehlikeli kısmı ise crack geliştiricilerine fırsat çıkması olacak. Eğer oyunun çalışan fakat kilitli bir .exe dosyası da dahil edildiyse, crack geliştiricileri çalışmalara kısa sürede başlayacaktır. Bu durumda Forza Horizon 4 piyasaya çıkmadan önce torrent sitelerine düşebilir.