Anasayfa Haber Battle For Middle Earth Grafikleri Yenileniyor

Battle For Middle Earth Grafikleri Yenileniyor

Battle For Middle Earth, Unreal Engine 4 grafik motoruyla yeniden yapılıyor.

Remake ya da Remastered sürümleri ait olduğu şirket tarafından yapılmayan oyunların bir kısmı oyunun hayranları tarafından yenileniyor. Black Mesa ve WarCraft: Armies of Azeroth bu yenileme çalışmalarına iki örnek. BFME: Reforged Team isimli bir grup da hakları EA Games’in elinde bulunan Battle for Middle Earth’ü yeniden canlandırmaya çalışıyor.

Oyun, Unreal Engine 4 ile tamamen baştan yazılıyor. Dolayısıyla oyunun oynanışının orijinal Battle for Middle Earth’e göre değişiklik gösterebileceği söyleniyor. Ekip öncelikli olarak multiplayer modunu canlandırmak istiyor. Tek kişilik senaryo modunu sonraya bırakmayı planlıyorlar.

BFME Reforged, oyunun ilk beta sürümünü 2019’un ilk aylarında yayınlayabileceklerini söylüyorlar. Bu kadar kısa sürede multiplayer modunun çalışır hale gelmesi büyük bir başarı olacaktır.

Projedeki en büyük risk, Warner Bros veya Electronic Arts’ın izin vermemesi olacaktır. Her ne kadar ticari bir amaç taşımasa da isim haklarını elinde tutan şirketlerin bu projeye engel olma ihtimalleri bulunuyor.