Anasayfa Haber HUAWEI Phone Clone İle Verilerinizi Taşımak Çok Kolay

HUAWEI Phone Clone İle Verilerinizi Taşımak Çok Kolay

Huawei Phone Clone uygulamasıyla verilerinizi yeni Huawei telefonunuza aktarmak gayet kolay.

Çoğu kullanıcı için alışkanlıklarından vazgeçmek kolay değildir. Bu durum cep telefonu seçerken de tercihleri etkiler. Ancak alışkanlıklarında da ötesinde, cep telefonu seçerken kararı etkileyen en önemli unsurlardan biri de verileri taşımanın zorluğudur.

Android ya da iOS mobil işletim sistemi kullanıcıları, bunlar arasında geçiş yaparken verilerini taşımada çeşitli zorluklarla karşılaşabiliyor. Hatta Android işletim sistemi kullanan farklı üreticilerin telefonları arasında bile verileri taşımak sık sık sorun olabiliyor.

Huawei Phone Clone İle Verilerinizi Kolayca Taşıyabilirsiniz

Huawei bu soruna Phone Clone adlı uygulamasıyla bir çözüm getiriyor. Huawei Phone Clone uygulaması dosyalarınızı aktarırken bilgisayar kullanmanıza gerek bırakmıyor. Doğrudan eski telefonunuzdan, yeni Huawei telefonunuza kayıpsız veri aktarımı yapabilmenize imkan tanıyor.

Huawei Phone Clone uygulaması sayesinde telefonunuzdaki rehber, ses ve müzik, fotoğraflar, videolar ve uygulamalarınız dahil tüm bilgilerinizi, risksiz bir şekilde IOS-Android veya Android-IOS arasında, doğrudan WiFi bağlantısı ile yeni telefonunuza aktarabiliyorsunuz. Bu uygulama ile adeta telefonlar arasında bilgi ‘klonlamak’ mümkün hale geliyor.

Android Mağaza Bağlantısı…