Anasayfa Haber Bülten Philips, Konsol Oyuncuları İçin Momentum Serisini Tanıttı

Philips, Konsol Oyuncuları İçin Momentum Serisini Tanıttı

Philips Momentum ürün grubunun ilk monitörü 43 inçlik Philips Momentum 436M6VBPAB modeli olacak.

Philips Momentum 436M6VBPAB modelinde, 4K UHD çözünürlük (3840×2160 piksel) sağlayan 43 inçlik VA panel kullanılıyor. Ultra Wide-Color Teknolojisi daha doğal bir renk yelpazesi sunuyor. Üst düzey televizyonlarda görülen yeni Quantum Dot Teknolojisi bu modelde kullanılıyor.

Momentum 436M6VBPAB modeli dünyanın, yeni VESA DisplayHDR™ 1000 standardını elde eden ilk model. Seçili oyunlarda 4K çözünürlük ve HDR (High Dynamic Range- Yüksek Dinamik Aralık) sağlayan yeni konsollar sayesinde, Momentum 436M6VBPAB modeli, konsol oyuncularının ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.

Momentum 436M6VBPAB modeli bir konsolla oyun monitörü olduğundan, oyuncuların elini kuvvetlendirecek pek çok özellik ile donatılmış. Yüksek performanslı bir video kartı senkronizasyon teknolojisi olan Adaptive Sync, eşleşmeyen karelerden kaynaklanan kırılmayı ve tutukluluğu ortadan kaldırıyor. Düşük girdi gecikmesi de daha hızlı görsel geri bildirim sağlar ve cihazdan ekrana iletilme süresini azaltır. Philips monitörüne özel piksel overdrive teknolojisi SmartResponse, hızlı oyunlarda ve filmlerde, hayalet görüntü ve bulanıklığı ortadan kaldırıyor.

Momentum 436M6VBPAB modeli, film ya da televizyon izlemek gibi diğer eğlence türleri için de uygun. Bunun nedeni monitörün yalnızca renk performansı ve tepki verebilirliği değil, aynı zamanda da görüntüleme deneyimini sürükleyici kılan Ambiglow aydınlatma teknolojisi. Filmlere, spor müsabakalarına ve oyunlara çok uygun olan Ambiglow, ekranı genişleten ve eğlenceyi yoğunlaştıran bir sıcak ışık halesi yayıyor. Dahili bir işlemci ise görüntü içeriğini analiz ederek ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde sürekli uyarlıyor. Momentum 436M6VBPAB modeli, iki adet yüksek kaliteli dahili DTS Sound’a sahip 7 Watt stereo hoparlörü sayesinde kaliteli bir ses de sunuyor.

Momentum 436M6VBPAB modelinin tasarımcıları, ürünün hem görsel olarak sofistike, hem de olabildiğince pratik ve kullanıcı dostu olmasına gayret etti. İşte bu yüzden monitör, geliştirilmiş bağlantı seçenekleri için USB-C desteğine, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, ve HDMI 2.0 video sinyal girişlerine sahip. Ayrıca gelişmiş çoklu görev yürütme için MultiView’e sahip iki kaynağı ve genişletilmiş çok yönlülük için dahili USB 3.0 aygıtı da bulunuyor. Momentum 436M6VBPAB modeli, kullanıcıların çok sayıda bağlı cihazı kolaylıkla kontrol edebilmelerini sağlayan Philips EasyLink uzaktan kumandası ile sunuluyor.