Anasayfa Makale 2018’de Bilgisayarınızı En Çok Zorlayacak 9 Yeni Oyun!

2018’de Bilgisayarınızı En Çok Zorlayacak 9 Yeni Oyun!

Bu yıl içinde piyasaya sürülmesi planlanan ve bilgisayarlarınızın gücünü sınayacak en yeni oyunları derledik.

Shadows of the Tomb Raider

Planlanan Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018

Geliştirici: Crystal Dynamics

Lara, geçmiş maceralardaki tropik adalardan ve karlı zirvelerden, Maya yapılarıyla bağlantılı sık ormanlara geçiyor. Oyun alışılmış üçüncü-kişi gizlilik temelli oyun düzeninde olacak ancak gizlilik daha da önemli hale gelecek. Lara, yosunlu duvarlardan John Rambo gibi geçecek. Bildiğimiz kadarıyla da hikaye, Lara’nın yanlışıkla kutsal bir Maya hançerini yerinden oynatmasıyla tetiklenen bir kıyamet senaryosu üzerine kurulacak.

Just Cause 4

Planlanan Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2018

Geliştirici: Avalanche Studios

Rico Rodriguez, Just Cause 3’den sonra sürpriz bir şekilde geri dönüyor. Bu sefer bir Güney Amerika ülkesi olan Solis’teki kötülerle mücade ediyor. Önceki serilerde olduğu gibi çok sayıda paraşüt ve atlayış tulumu sahnesi olacak. Ek olarak hortumlar, tropik fırtınalar, düşen helikopterlerle de karşılaşacaksınız.

Hitman 2

Planlanan Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018

Geliştirici: IO Interactive A/S

Hitman’in geleceği, Square Enix’in IO Interactive geliştiricisini satmayı planlamasıyla belirsiz durumdaydı. Bir yıllık sessizliğin ardından Warner Bros, E3’ten kısa bir süre önce Hitman 2’yi duyurdu. Bu sefer oyun bölümlerden oluşmayacak.

Başlangıçta altı farklı seviye olacak ve tanıtım videosunda görüldüğü gibi Miami’de bir F1 yarış parkurunu da içerecek. En az 2 DLC çıkması da planlanıyor. Oyunu erken sipariş eden oyuncular Hitman: Sniper Assassin moduna erken erişim sağlayacak.

Fallout 76

Planlanan Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2018

Geliştirici: Bethesda

Fallout 4’ten 4 kat daha büyük olan bu oyun sürekli online olacak ve rakiplerinizin üslerine nükleer saldırı yapabileceksiniz. Oyun istenirse tek kişi oynanabilecek, ancak 4 kişi birlikte maceraya atılmak da mümkün olacak.

Oyundaki tüm karakterlerin oyuncular tarafından kontrol edileceğini açıklayan Bethesda, istendiği takdirde tek kişilik modda da oynanabileceğini belirtti. Karakterini kaybeden oyuncuların sıfırdan başlamalarının gerekmeyeceğini de eklendi. Fallout 76’da 6 farklı bölge bulunacak. Bu bölgelerde yepyeni yaratıklarla karşılaşacağız.

Assassin’s Creed Odyssey

Planlanan Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2018

Geliştirici: Ubisoft

Ubisoft geliştiricileri 300 Spartalı filminden etkilenmiş olacak ki, suikast dünyası antik Yunan dönemine taşınıyor. Assassins’s Creed Origins’deki olaylardan yüzlerce yıl öncesine gidilecek. Oyuncular Alexios ve Kassandra arasında bir seçim yapacak. Diyalog seçimleri, Origin’in silah sistemini taklit eden yeni zırh sistemi ve birçok yeni özellik de mevcut.

Battlefield V

Planlanan Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2018

Geliştirici: EA DICE

Battlefield serisi 2. Dünya Savaşı’na geri dönüyor. Battlefield 1’de olduğu gibi belirli bir teması olan, görülmedik, anlatılmadık hikayeleri içeren bir oyun bizi bekliyor. 64 kişilik Grand Operations modunun multiplayer modlarını Battlefield 1’e benzer şekilde birleştireceği belirtiliyor.

Combined Arms olarak adlandırılan 4 oyunculuk co-op modu gelecek ve görevleri yerine getirecek. Aynı zamanda belirli noktalara kaleler oluşturmak ve bunları tamir etmek de mümkün olacak. Battlefield V, oyunu etkileyebilecek kutulara ve premium özelliklere sahip olmayacak, ancak gelir sağlayacak kozmetik seçeneklerin olacağı düşünülüyor.

Call of Duty: Black Ops 4

Planlanan Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018

Geliştirici: Treyarch

Karakter özelliklerinin ön plana çıktığı, daha mücadeleci bir multiplayer moda sahip olacak oyunda, zombi modu gibi ek özellikler de yer alacak. Fortnite ve PUBG’den esinlenilerek oyuna bir Battle Royale modu da ekleniyor.

Metro Exodus

Planlanan Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2019

Geliştirici: 4A Games

Yeni Metro oyunu kıyamet sonrasındaki Moskova’ya geri dönüyor. Kaynaklardan işe yarar şeyler elde etme, mutant vurma, radyasyon etkisi altında kalmış bir ayıdan kıyasıya kaçış gibi ögelerin yer aldığı bir tanıtım videosu yayınlandı.

Forza Horizon 4

Planlanan Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018

Geliştirici: Turn 10

Forza Horizon 4, oyunculara güzel render edilmiş 4 farklı mevsimde geçiş yapma imkanı sunacak ve 450’ye yakın otomobil içerecek.