Anasayfa Haber Valve, Steam’in En İyilerini Açıkladı

Valve, Steam’in En İyilerini Açıkladı

Steam’in yeni yayına giren sayfasında 2018 yılının en başarılı oyunları listeleniyor.

Steam, kullanıcıların yeni oyunları daha kolay keşfetmeleri amacıyla yeni bir sayfa oluşturdu. Bu sayfada en çok satan oyunlar, en çok oynanan yeni oyunlar, en çok satan VR oyunları ve en çok oynanan oyunlar listeleniyor.

Başlıkların oluşturulmasında 2018’in başından bu yana geçen süredeki istatistikler kullanılıyor. En çok satanlar kategorisinin tepesinde şimdilik Jurassic World Evolution, Kingdom Come Deliverance, Far Cry 5, Civilization 6, Dota 2, CS:GO ve PUBG gibi oyunlar bulunuyor.

En iyi yeni oyunlardaki başlıklar ise aylara göre listelenmiş. Haziran’ın en çok oynananları arasında Crew 2, Inquisitor ve Vampyr yer alıyor.

En çok satan VR oyunlarının üst sıralarında Skyrim VR ve Fallout 4 VR göze çarpıyor. Ayrıca bilgisayar masaüstünü bir VR tecrübesine dönüştüren yazılımların da listenin üst sıralarında yer aldığı görülüyor.

Aynı anda en çok oyuncunun oynandığı oyunlar listesi ise daha tanıdık isimlerle dolu. Rainbow Six: Siege, Dota 2, PUBG, Warframe, GTA 5 ve CS:GO, aynı anda 100.000 kişi barajını geçen oyunlar. 50.000 – 100.000 oyuncuya ulaşan oyunlar arasında Civilization 6 ile birlikte 5’in de bulunması ise dikkat çekici.

Listelerin bulunduğu sayfaya gitmek ve incelemek için tıklayın.