Anasayfa Haber Ben Brode Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu

Ben Brode Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu

Hearthstone ekibinden ayrılan Ben Brode, yeni oyun stüdyosunun duyurusunu yaptı.

Eski Hearthstone oyun direktörü Ben Brode, Blizzard’dan ayrıldığını açıkladığında herkesi şaşırtmıştı. Gelecekle ilgili farklı planları olduğunu belirten Brode, sonrasında bir süre sessiz kalmayı tercih etmişti.

Brode bu sessizliğini bozarak yeni oyun yapım şirketini duyurdu. Second Dinner adındaki şirketin nasıl bir proje üzerinde çalıştığı veya çalışacağı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Ben Brode’un uzmanlık alanı ise tahmin edeceğiniz üzere kart oyunları. İlk olarak World of WarCraft’ın kart oyununu hazırlayan Brode, sonrasında dijital kart oyunu Hearthstone üzerinde çalışmıştı. Bu alandaki tecrübesi, Second Dinner’ın bir kart oyunu geliştirmesiyle sonuçlanabilir.

Brode aynı zamanda topluluk etkileşimini son derece verimli kullanabiliyor. Kendini bir şekilde ön plana çıkarmayı başarabilen Brode, herhangi bir tanıtımda veya duyuruda tüm dikkatleri üzerine çekebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Hearthstone ek paket duyurusunda Ben Brode’un yokluğu bariz bir şekilde hissediliyordu. Hali hazırda Hearthstone ekibi tarafından son derece sevilen Brode, bu özelliğini ve topluluk yönetme yeteneğini kullanarak Hearthstone oyuncularını hedef alabilir. Second Dinner’ın nasıl bir oyunla karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=3RSkzpbHwR0