Anasayfa Haber Cooler Master, Yeni Oyuncu Aksesuarlarını Tanıttı

Cooler Master, Yeni Oyuncu Aksesuarlarını Tanıttı

Cooler Master tarafından tanıtılan ürünler arasında klavye bakım seti de yer alıyor.

Son dönemde kasa ve soğutuculara olduğu kadar oyuncu donanımlarına da önem gösteren Cooler Master, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bunlar MP510 mousepad, WR530 bilek desteği ve klavye bakım seti oldu.

Çevresi Cooler Master’ın özel mor rengiyle çevrili olan mousepad 3 mm kalınlığında. Cordura malzemesinin kullanıldığı mausepad’in iç kısmında kauçuk malzemeye yer verilmiş. 4 farklı boy seçeneği bulunan ürün, aynı zamanda sıvıya karşı da dayanıklı. Fiyatı ise boyutuna göre 7 ile 35 Euro arasında değişiyor.

Piyasadaki bazı klavyelerin alt kısmında bilek desteği bulunmuyor. Cooler Master da desteği bulunmayan klavyeler için WR530’u sunuyor. MasterKeys için geliştirilen fakat çoğu klavye ile uyumlu olan bu bileklik, yumuşak yapısıyla ön plana çıkıyor. WR530 da MP510 gibi sıvıya karşı dayanıklı bir ürün. WR530’un fiyatı, yine boyutuna göre 7 ile 15 Euro arasında değişiyor.

Klavye bakım seti ise silme bezi, fırça, tuş çıkarma aparatı ve tuş sessizleştirme aparatları içeriyor. Setin fiyatı 10 Euro olarak belirlenmiş. Tüm bu ürünler yurt dışında piyasaya sürüldü. Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor.