Anasayfa Haber Spyro Reignited Trilogy’de Orijinal Müzik Seçeneği Bulunacak

Spyro Reignited Trilogy’de Orijinal Müzik Seçeneği Bulunacak

Spyro Reignited Trilogy’de yer alacak müzik tercihleri, bir video ile gösterildi.

PlayStation One konsolunun efsane oyun serilerinden biri olan Spyro, yenilenmiş haliyle 21 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Oyuncuların güncel sistemlerinde, yeni grafiklerle Spyro tecrübesini tatmasını sağlayacak olan oyunun elbette ki nostalji yönü de ağır basacak.

Oyunlarda müzikler büyük önem taşıyor. Müzikler oyunun atmosferini tamamlarken beraberinde oyuncunun hafızasında belirli hislerle bağ kurabiliyor. Bu müzikleri sonrasında oyun dışında dinlediğimizde, parça aslında kötü bile olsa bize anımsattıkları şeyler sebebiyle fazlasıyla sevebiliyoruz.

Spyro Reignited Trilogy’nin müziklerinin nasıl olacağıyla ilgili videolar yayınlandı. Geliştirici Toys For Bob, Reignited Trilogy’nin müziklerinin yapımı için orijinal Spyro’nun müziklerini hazırlayan Stewart Copeland ile çalışacak. Ayrıca eski müzikler de oyuna olduğu gibi dahil edilecek. Oyuncular da bu iki müzik seçenekleri arasında kolayca geçiş yapabilecekler.

Oyunun yeni müzikleri boss dövüşleri gibi anlarda dinamik yapısıyla değişebiliyor. Eski müzikler ise PlayStation One’da olduğu gibi, statik ve devam eden şekilde bırakılmış. Oyunu nostalji amacıyla oynayan oyuncuların eski müzikleri tercih edeceğini düşünüyoruz.