Anasayfa Haber Bülten Yeni Samsung Galaxy Tab S4 Duyuruldu

Yeni Samsung Galaxy Tab S4 Duyuruldu

Samsung Electronics daha fazlasını yapmak isteyenler için tasarlanmış yeni ikisi bir arada Android tablet modeli Samsung Galaxy Tab S4’ü duyurdu.

Samsung Galaxy Tab S4 yüksek verimlilikte ve akıllı bir çalışma deneyimi sunuyor. Parlak modern tasarım, kullanıcıyı içine çeken bir ekran, dört hoparlör ve gelişmiş eğlence özellikleriyle Samsung Galaxy Tab S4, tablet gibi taşınabilir ve PC gibi yetenekli bir cihaza ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir birleşim sunuyor.

Samsung DeX Ve S Pen İle Yüksek Verimlilik

Samsung yeni Galaxy Tab S4 modeliyle Samsung DeX’i ilk kez bir tablete taşıyor. Galaxy Tab S4 isteğe bağlı (ayrıca satılan) Klavyeli Kılıf bağlandığında veya Hızlı Panel’den başlatıldığında kullanıcılara Android arayüzünden masaüstü deneyimine geçiş yapma seçeneği sunan Samsung DeX deneyimini sunuyor.

Samsung DeX ile Android uygulamalarınız için Microsoft Office programları dahil olmak üzere, masaüstü benzeri birden fazla pencereyi doğrudan Galaxy Tab S4 üzerinde açabiliyor ve isterseniz bunları yeniden boyutlandırabiliyorsunuz. İçeriği uygulamalar arasında sürükleyip bırakabiliyor, daha yüksek verimlilik için klavye kısayollarını ve komutlarını kullanabiliyorsunuz.

Daha fazla ekrana ihtiyaç duyulduğunda ise Samsung DeX’i uyumlu bir HDMI’dan USB-C adaptörüne harici bir monitöre bağlama seçeneği bulunuyor. Bağlı olduğunda eskiz defteri veya touch pad olarak da kullanılabilen Galaxy Tab S4, bu yıl ilk kez aynı anda iki ekran üzerinde çalışan tam fonksiyonlu bir Android tablet fonksiyonuna kavuşuyor.

Daha yaratıcı ihtiyaçlar için Samsung’un S Pen’i Galaxy Tab S4 ile birlikte geliyor. S Pen kullanıcıların yaratıcılıklarını ifade etmeleri ve iletişim kurmaları için eşsiz olanaklar sunuyor. Kullanıcılar S Pen sayesinde ekran kapalı bile olsa notlar alabiliyor, konum bulabiliyor, Samsung Notlar ile notlarını tercüme ve organize edebiliyor ve hatta kişiselleştirilmiş notlarını Samsung Canlı Mesaj özelliği ile gönderebiliyor.

Her Tür İşe Ve Filme Uygun Bir Ekran

Yoğun çalışan kişiler bile oyun oynamak veya video izlemek için gün içinde küçük bir mola fırsatı arayabilir. Boyutları itibariyle Galaxy Tab S3’e benzeyen Galaxy Tab S4, Super AMOLED teknolojisi ve daha dar çerçevesi sayesinde gövde üzerinde 16:10 ekran oranına ve 2560X1600 piksel, 287 PPI çözünürlüğe sahip 10.5 inçlik daha geniş bir ekrana sahip. Böylece kullanıcılar daha canlı görüntü detaylarının ve gerçeğe yakın görsellerin keyfini sürebiliyor. Galaxy Tab S4 bunun yanında AKG ve Dolby Atmos ses teknolojisiyle güçlendirilmiş dört hoparlör ile sesi kullanıcının çevresine saracak şekilde ileterek eğlenceyi hayatın içine taşıyor.

Gelişmiş Bağlanma Özellikleriyle Hayatı Kolaylaştırma

Samsung Flow uygulaması kullanıcıların dosyalarına, görevlerine ve bildirimlerine kesintisiz bağlantı ve erişim imkânı sunarak uyumlu cihazlarını kolayca yönetmelerine izin veriyor. Galaxy Tab S4’teki SmartThings uygulaması belirli akıllı ev cihazlarınızı tabletiniz üstünden takip edip kontrol etmenizi kolaylaştırıyor. Ayrıca, Galaxy Tab S4’ün Daily Board özelliği sayesinde favori fotoğraflarınıza ve saat, tarih, takvim, hava durumu bilgilerine kolayca erişebiliyorsunuz.

Galaxy Tab S4 Eylül ayı içerisinde Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Samsung Galaxy Tab S4 Ürün Özellikleri:

EKRAN 10.5” WQXGA (2560×1600) sAMOLED
ÇİP SETİ Qualcomm® Snapdragon™ 835 Sekiz Çekirdek (2.35GHz + 1.9GHz)
LTE DESTEĞİ LTE Cat.16 DLCA, 4X4 MIMO
HAFIZA / DEPOLAMA 4GB + 64GB, 400 Gb’a kadar microSD4
KAMERA 13MP AF + 8.0MP, Flash
PORT USB3.1 (Tip C), POGO
SENSÖRLER İvmeölçer, Pusula, Jiroskop, RGB, Yakınlık, Iris Tarayıcı, Hall Sensörü
KABLOSUZ BAĞLANIRLIK Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
BOYUT, AĞIRLIK 2493 x 1643 x 71mm

482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)

BATARYA 7,300mAh, Hızlı Şarj
OS/UPGRADE Android 8.1
AKSESUARLAR S Pen (dâhil)
VİDEO Kayıt: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Playback: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

SES AKG destekli 4 hoparlör, Dolby Atmos®