Anasayfa Haber HUAWEI P20 PRO İle Fotoğraf Çekmeyi Yeniden Keşfedin

HUAWEI P20 PRO İle Fotoğraf Çekmeyi Yeniden Keşfedin

HUAWEI P20 Pro, gelişmiş bir kamera sistemi ve Leica Üçlü Kamerası ile mobil fotoğrafçılığa yeni bir soluk getiriyor.

HUAWEI P20 Pro’da yapay zeka ile 500’den fazla ortam ve obje tanımlama ile 19 tane farklı senaryo ve obje belirlenebiliyor. Doğru kamera ayarları ile fotoğraf ayarları doğru zamanda kullanıma geçirilebiliyor. Bu sayede en amatör fotoğrafçı bile profesyonel kareler yakalayabiliyor.

Dünyanın ilk Leica üçlü kamerası HUAWEI P20 Pro’da

HUAWEI P20 Pro, ışık sanatını vurgulayarak gelişmiş kamera sistemi ile kullanıcılara fotoğrafçılığın her alanında yardımcı olacak ve daha etkili sonuçlar verecek yenilikler sunuyor. HUAWEI P20 Pro dünyanın ilk Leica üçlü kamerasıyla donatılmış.

HUAWEI P20 Pro, çektiğiniz her çekim için yüksek keskinlik, renk doğruluğu, odak ve kontrast sağlayan 40 MP RGB kameraya sahip. Günün veya gecenin herhangi bir saatinde detaylı, zengin, atmosferik görüntüleri yakalamak mümkün oluyor.

5X Hybrid Zoom sayesinde daha çok görün

Leica zoom objektif sistemi ile HUAWEI P20 Pro, 5X Hibrit Zoom elde edebilir. Bu, uzaktaki ayrıntıları yakalamak istediğinizde nesneyi yakınlaştırmanıza ve olağanüstü sonuçlar üretmenize olanak tanır. Birçok akıllı telefonda fotoğraf çekerken yaptığımız zoom, çektiğimiz fotoğrafın kalitesini önemli ölçüde düşürüyor.

HUAWEI P20 Pro’nun zoom modu, rakiplerinin aksine kalite kaybı olmaksızın çektiğiniz detayı 5 kata kadar yakınlaştırabiliyor. Bunu, görüntüyü iyileştirmek ve dengelemek için gelişmiş yapay zeka özelliğini kullanarak yapıyor.

HUAWEI P20 PRO ile hareketli anları yakalamak çok kolay

HUAWEI P20 Pro ile hareketli anların ayrıntılarını zahmetsizce kaydedebilirsiniz. Eğlencenin kısacık anlarını anında yakalayabilirsiniz.

Gece çekimleri çok daha net

HUAWEI Yapay Zeka Görüntü Sabitleme, Gece Modu’nu kullanarak düşük ışıkta yüksek derecede net çekim yapmanıza olanak tanır. Tripod kullanmaya gerek kalmadan elinizle çekim yapabilirsiniz.

Gece Modu, herhangi bir ortamda zahmetsizce net, hafif dengeli enstantane için yüksek kontrastlı sahneleri de dengeler. HUAWEI P20 Pro, sahip olduğu yapay zeka ile bulanıklığı ortadan kaldıran gelişmiş stabilizasyon tekniklerini kullanıyor.

Ağır çekimle eğlenceli anlar yakalayın

960 fps Super Slow Motion video modu ile saniyede 960 kareye kadar aşağı doğru yavaşlama yapabilirsiniz. Hayatın en değerli anlarını yakalamak ve eğlenmek için bu modu kullanın.

Özçekimden Portreye

24 MP ön kamera ile çektiğiniz her özçekim çarpıcı görünecektir. Gündüz veya gece fark etmeksizin canlı ve keskin görüntüler sunar. HUAWEI P20 Pro, yapay zeka odaklı 3D yüz modelleme teknolojisini kullanarak yüz hatlarını takip ediyor ve en güzel özçekimler için ayarlıyor. 3D Portrait Lighting ayrıca hızlı özçekimleri çarpıcı portrelere dönüştürmek için bir dizi stüdyo kalitesinde aydınlatma efekti sunuyor.

Akıllı telefonda gelişmiş fotoğraf teknolojisiyle ön plana çıkan HUAWEI, fotoğrafçılık konusuna da profesyonel olarak yaklaşıyor. RAW özellikte fotoğraf kaydetme imkanı sunarak hem kalite, hem de nitelik olarak profesyonelliği tüm kullanıcılarına sunuyor.

Raw fotoğraf formatı, dijital makinelerin negatifi olarak tanımlanan bir dosya biçimi. Raw olarak kaydedilen fotoğraflar, hem rötuşlamak, hem de iyi baskı alabilmek için en uygun format olarak kabul ediliyor.