Anasayfa Haber Telefonunuz Uygulaması Tüm Windows Kullanıcıları İçin Yayınladı

Telefonunuz Uygulaması Tüm Windows Kullanıcıları İçin Yayınladı

Yeni uygulama Android telefonların PC ile iletişim özelliklerini kuvvetlendiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Insider kullanıcılarına sunulan Telefonunuz (Your Phone) uygulaması, standart Windows kullanıcıları için de yayınlandı. Uygulama, cep telefonu ile bilgisayarın iletişimini kuvvetlendirerek, fotoğraflara bilgisayar üzerinden doğrudan erişim gibi özellikler kazandırıyor.

Telefonunuz, şimdilik yalnızca Android telefonlarla çalışabiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için Windows işletim sistemini son sürüme güncelleyip, Mağaza üzerinden Telefonunuz’u indirmelisiniz. Sonra yönlendirmeleri takip ederek Android telefonunuza Microsoft Uygulamaları uygulamasını kurmanız ve Microsoft hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Telefonunuz, şimdilik yalnızca fotoğraf alışverişi desteği sağlıyor. Gelecekte SMS gönderip alma ve bildirimlerin PC’ye yansıtılması gibi özellikler de bu uygulamaya dahil edilecek.

Not: Uygulama bazı bilgisayarlarda düzgün çalışırken, bazı kullanıcılar uygulamanın çalışmadığını söylüyor. Biz de denediğimizde, Windows güncellemeleri yapılmış olmasına rağmen aşağıdaki gibi uyarıyla karşılaştık. Eğer çalışmıyorsa, daha sonra tekrar deneyin.

Telefonunuz’u Windows bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Microsoft Apps uygulamasını telefonunuza indirmek için tıklayın.