Anasayfa Haber Desperados 3 Resmen Duyuruldu

Desperados 3 Resmen Duyuruldu

Mimimi Productions tarafından geliştirilen yeni oyun, THQ Nordic tarafından dağıtılacak.

“Gerçek zamanlı taktik takım stratejisi” olarak tanımlanan oyun türünün en iyi örnekleri 1990’lı yılların sonunda çıkan Commandos ve Desperados serileriydi. Tepeden görülen izometrik bakış açısından oynanan bu oyunlarda, takımınızdaki elemanları genellikle hayli kalabalık düşmanlara karşı kontrol etmeniz gerekiyordu.

Çoğu insan Commandos serilerini daha çok hatırlasa da, bir Alman şirketi Spellbound tarafından çıkarılan Desperados serileri de Western temalı oyun yapısıyla hayli başarılı olmuştu. Şimdi de serinin devamı niteliğindeki Desperados 3 resmen duyuruldu.

Yapımcı Mimimi Productions çalışanlarının eski Spellbound ekibiyle arkadaşlık dışında pek profesyonel bağlantısı olmamış. Ancak yeni oyunun da öncekilerin ruhuna sadık kalacağı ifade ediliyor.

Oyunda John Cooper liderliğindeki beş kişilik bir ekibin Vahşi Batı’daki maceralarını kontrol edeceksiniz. Ekibiniz hemen her zaman daha kalabalık bir düşman grubuyla uğraşmak zorunda olacak. Ancak her görevi bitirmek için izlenebilecek çok sayıda yol bulunacak.

Henüz bir çıkış tarihi verilmeyen oyun için bir de tanıtım videosu yayınlandı. Video da oyun içinden herhangi bir sahne bulunmuyor. Ancak oynanıştaki esnekliği gösteren bir animasyon olarak hayli eğlenceli denebilir. Özellikle kedi kullanarak Gatling susturmak ilginç bir fikir gibi görünüyor!