Anasayfa Haber Thronebreaker: The Witcher Tales Duyuruldu

Thronebreaker: The Witcher Tales Duyuruldu

CD Projekt RED, Gwent’in mekaniklerini kullanan yeni Witcher oyununu duyurdu.

Şu sıralar Cyberpunk 2077 ile ilgili övgüleri kabul etmekle meşgul olan CD Projekt RED, yeni Witcher oyununu duyurdu. Thronebreaker: The Witcher Tales kısa bir RPG oyunu olacak.

Thronebreaker elbette ki Witcher 3’e göre çok daha “kısa” bir oyun olacak. Ancak aslında 30 saatin üzerinde bir oynama süresi bulunacak. Oyun, Gwent isimli kart oyununun mekaniklerini kullanacak. Hatta oyunu “Gwent’in tek kişilik senaryo modu” olarak nitelendirmek mümkün.

Bu noktada akıllara Hearthstone’un Solo Adventure modları geliyor. Her yeni ek pakette, oyuncuların birkaç saatini geçirebileceği mini tek kişilik görevler geliyor. Thronebreaker ise tek kişilik modu Gwent’ten tamamen ayırıp, başlı başına bir oyun haline getiriyor. Tabii oyun bu durumda çok daha detaylı ve uzun olabilecek.

Oyun, Gwent’ten tamamen ayrı ve ücretli olarak satılacak. Thronebreaker: The Witcher Tales, 2018’in 4. çeyreğinde piyasaya çıkacak.

CDPR’nin bu hamlesiyle birlikte Blizzard’ın işi biraz daha zorlaşıyor. Hearthstone hala kart oyunlarında zirvede olmasına rağmen, Artifact, Fable Legends, The Elder Scrolls Legends, Gwent ve Thronebreaker gibi yapımlar oyuncuların ciddi bir kısmını kendine çekebilir.