Anasayfa Haber Bülten MSI, Trident X Serisini Tanıttı

MSI, Trident X Serisini Tanıttı

MSI, masaüstü ürün gamını yeniliklerle geliştirmeye devam ediyor.

MSI, en yeni NVIDIA GeForce RTX 2080Ti ekran kartına ve en yeni nesil Intel Core K serisi işlemciye sahip yeni Trident X serisini tanıttı. MSI Trident X serisi, dünyada SFX güç kaynağını ve yeni MSI GeForce RTX ekran kartını yalnızca 10 litrelik bir hacim içinde sunan ilk kompakt masaüstü bilgisayar.

Trident X, bir PC’nin sunabileceği en yüksek oyun performansını talep eden oyuncular için, render performansı ile görüntü kalitesini geliştiren en yeni NVIDIA GeForce RTX ekran kartları ile donatıldı.

Trident X ayrıca profesyonel oyuncuların ihtiyacı olan yoğun işlem gücüne sahip bir cihaz. Güçlü, profesyonel ve multitasking özelliklerine sahip. Trident X serisi en yeni teknolojileri ve özel tasarımı ile birden fazla işi aynı anda yapabilen rekabetçi oyuncular için uç noktada bir platform. MSI, kullanıcılardan gelen geri bildirimi göz önünde tutarak Trident X içindeki bileşenleri özel olarak seçip, ince ayarlarla canlı yayında oyun oynarken en yüksek performansı sunabilecek şekilde tasarladı.

“Silent Storm Cooling” termal sistem, canlı yayın yaparken veya sevdiğiniz oyunları oynarken 3 farklı hava akımı ile Trident X içindeki ana bileşenleri bağımsız olarak soğutuyor. Bu soğutma tasarımının performansı sayesinde Trident X, AAA oyunlar ve sosyal platformlarda canlı yayın gibi birçok multitasking görev için hazır.

IFA 2018 fuarı boyunca MSI, bu yeni sistemle ilgili planlarını çıkışından aylar önce paylaşarak pazar öngörülerini değerlendirecek. Fiyat ve konfigürasyonlar bölgelere göre değişiklik gösterecek.