Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Red Dead Redemption 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni yayınlanan videoda karakterimizin oyunda yapabilecekleri ön plana çıkarılıyor.

Red Dead Redemption 2’nin çıkışına 1 aydan az bir süre kaldı. Rockstar hayranları, Vahşi Batı tecrübesini yeniden tatmak için sabırsızlanıyor. Rockstar da oyunun çıkmadan önceki son günlerde heyecanı artırmak için oynanış fragmanlarını yayınladı.

Yayınlanan yeni fragmanda oyundaki karakterimiz için çeşitli seçeneklerimizin bulunduğu vurgulanıyor. Bu seçenekler görsel olduğu gibi (sakal, kıyafet, saç, duş alma vs.) aynı zamanda sebep sonuç ilişkilerine de yansıyor. Yapacağımız hamleler, bulunduğumuz kasaba halkı tarafından biliniyor. Bizi gördükleri zaman verdikleri tepkiler, geçmişte yaptıklarımıza dayanıyor.

Bir diğer dikkat çekici unsur ise FPS kamerası desteğinin getirilmiş olması. TPS kamerasından hoşlanmayan oyuncular, yeni görüş açısıyla oyunu daha rahat bir şekilde oynayabilecekler.

Rockstar’ın “Vahşi Batı’da yaşamak” hissini oyunculara sağlamak için büyük çaba harcadığı videoda anlaşılabiliyor. Fragmanda, filmlerde gördüğümüz vahşi batı sahnelerinin pek çoğunu oyunda tecrübe edebileceğimiz anlaşılabiliyor.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında yayınlanacak. PC sürümüyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yok.