Anasayfa Haber Razer Phone 2 Resmen Tanıtıldı

Razer Phone 2 Resmen Tanıtıldı

Razer’ın yeni oyuncu telefonunda Snapdragon 845 işlemcisi kullanılıyor.

Geçtiğimiz yıl oyunculara yönelik ilk akıllı telefonunu piyasaya süren Razer, şimdi de bu telefonun yenilenmiş sürümünün duyurusunu yaptı. Oyuncuları memnun edecek özelliklerle donatılmış telefon, gücünü Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 845’ten alıyor. Bu işlemci, Razer Vapor Chamber sistemiyle soğutuluyor.

Tasarımı ilk Razer Phone ile oldukça benzer olan Razer Phone 2, yine ön kısmında 2 tane hoparlöre yer veriyor. Dolayısıyla bu telefonda “çerçevesiz ekran” veya “çentik” gibi kavramlarla karşılaşmıyoruz. Telefonda 5,7 inçlik IGZO panel ekran bulunuyor. Bu ekran 120 Hz akıcılığı sağlayabiliyor. Ekranın çözünürlüğü ise 2.560×1.440 olarak belirlenmiş ve HDR desteği de bulunuyor.

Telefonun arka tarafında RGB aydınlatmalı Razer logosu bulunuyor. Bu logo gelen bildirimlerde farklı renklere bürünebiliyor. Fakat bildirim ışığının arka tarafa konumlandırılmış olması biraz anlamsız kalıyor. RGB logo istendiği takdirde bildirimlerden bağımsız olarak aydınlatma yapabiliyor.

Telefonun diğer özelliklerini 8 GB RAM, 64 GB UFS depolama birimi, microSD kart desteği, 12 megapiksel çift kamera, 8 megapiksel ön kamera ve Android 8.1 işletim sistemi olarak özetleyebiliriz. Ayrıca IP67 toz ve suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olan Razer Phone 2’nin bataryası da 4.000 mAh.

Razer Phone 2, Razer.com üzerinde ön siparişe açıldı. Razer Phone 2’nin Avrupa fiyatı ise 849 avro olacak. Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ya da olası fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.