Anasayfa Haber Bülten Philips, 276E8VJSB Modelini Duyurdu

Philips, 276E8VJSB Modelini Duyurdu

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, yeni Philips 276E8VJSB LCD monitörünü piyasaya çıkarıyor.

27 inçlik (68.6 cm) bu 4K UHD monitör, ultra net görüntü kalitesi, üst düzey parlaklık ve netlik için en yeni teknoloji ile donatıldı. İnce, zarif tasarımı ve kullanışlı kullanıcı odaklı özellikleri, bu modelin hem profesyoneller, hem de ev kullanıcıları için cazip bir teklif olmasını sağlıyor.

Philips 276E8VJSB modeli, kullanıcılara kusursuz görüntü kalitesini garantileyen pek çok yeni teknoloji sunduğundan, bu monitörü, fotoğrafçılık, filmler, ağ taramanın yanı sıra tutarlı bir parlaklık ve renk doğruluğu gerektiren herhangi bir profesyonel uygulama için de ideal hale getiriyor.

UltraClear 4K UHD (3840×2160) çözünürlük yüksek performanslı paneli sayesinde yüksek netlik sağlarken, IPS LED geniş görüntüleme ise 178°/178° derecelik ekstra geniş görüntüleme açılarında keskin ve canlı renkler sunuyor. 10 bitlik ekran, aynı zamanda 1.074 milyar renk ve akıcı kademelendirmeler ve ayrıntı için 12 bitlik dahili işlemci ile zengin renk derinliğine de sahip.

Philips’in 276E8VJSB modeli çoklu ekran ya da yan yana farklı pencerelerin açıldığı kurulumlara özellikle uygun. Bu modelin ultra dar çerçeveleri en az düzeyde dikkatin dağılması ve akıcı bir görüntü sağlıyor. İnce, çağdaş tasarımı ise her evin dekorunu bütünlüyor.

Philips’in 276E8VJSB modeli, kullanıcı deneyimini mümkün olduğunca keyifli kılsın diye çok sayıda özellikle tasarlandı. Özellikler arasında, çoklu ekranlar ile sorunsuzca çoklu görev yürütmek için MultiView bağlantısı, daha rahat bir görüntüleme ve uzun sürelerden sonra gözlerin daha az yorulması için parlaklığı düzenleyip titreşimi azaltan Flicker-Free teknolojisi, artırılmış esenlik için LowBlue Modu, daha fazla sürdürülebilirlik için çevre dostu malzemeler ve daha hafif elektrik faturaları için düşük güç tüketimi gibi özellikler bulunuyor.

Philips’in 276E8VJSB modeli 2018 yılının Kasım ayının ortalarında, 349 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasaya çıkacak.