Anasayfa Haber Blizzard, Blizzcon’da Diablo Hakkında Duyurular Yapacak

Blizzard, Blizzcon’da Diablo Hakkında Duyurular Yapacak

Blizzard’ın Blizzcon 2018’de vereceği yeni haberlerden birinin de Diablo dizisiyle ilgili olacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz Blizzcon etkinliğinde Diablo ile ilgili hiçbir duyuruya yer vermeyen Blizzard, bu yıl Diablo hakkında yeni haberler verebilir. Şirket, Diablo hayranlarını Blizzcon 2018 için heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

Şu sıralar çok sayıda ekibin farklı Diablo projeleri üzerinde çalışmakta olduğunu belirten Blizzard, vakti geldiğinde bu projelerden bahsetmek için sabırsızlandıklarını ekledi. Diablo ile ilgili tüm projeleri henüz açıklamayacaklarını söylerken, bazılarına Blizzcon’da yer vereceklerini ekledi.

Paylaşılan blog duyurusundaki en can alıcı nokta ise, sabredenleri iyi şeylerin beklediğini anlatan bir atasözüne yer verilmiş olması. Blizzard bu atasözünün yanında “Fakat şeytani şeyler daha fazla vakit alabiliyor…” cümlesini de kullandı. Burada “şeytani şeyler” ile şüphesiz Diablo kastediliyor.

Blizzcon, 2 Kasım’da başlayacak. Aynı gün Diablo 3, Nintendo Switch konsolunda yayınlanacak. Şirketin aynı gün hem Diablo 3’ü yeni bir konsola çıkarması, hem de Diablo 4’ü tanıtması çok olası görünmüyor. Zira bu durumda Diablo 3’ün satışları düşebilir.

Eğer bir sürpriz olmazsa, Blizzcon’da duyurusu yapılacak olan Diablo projeleri şunlardan biri olabilir:

  • Mobil Diablo oyunu
  • Netflix Diablo dizisi
  • Diablo 1 veya Diablo 2 Remastered sürümü

Bakalım Blizzard, 2 Kasım’da neleri duyuracak, hep beraber göreceğiz.