Anasayfa Haber Return Of The Obra Dinn Yayınlandı

Return Of The Obra Dinn Yayınlandı

Return Of The Obra Dinn, 1-bit renkli grafikleriyle nostaljik bir tasarım tarzına sahip.

Papers, Please adlı oyunu ile büyük ilgi toplayan indie yapımcı Lucas Pope, yeni oyunu Return of the Obra Dinn’i piyasaya sürdü. Lucas Pope, Return of the Obra Dinn’in ilk demosunu 2014 yılında yayınlamıştı.

Oyunun en dikkat çekici yanı ise grafik yapısı. Antik Apple bilgisayarların 1-bit siyah-beyaz renk paletini kullanan Return of the Obra Dinn, düşük çözünürlüklü yapısıyla da oyunculara nostaljik bir atmosfer sağlıyor.

Return of the Obra Dinn’de bir sigorta bilirkişisini canlandırıyoruz. Bilirkişi olarak görevimiz, aslında kaybolduğu düşünülen ve sonrasında Londra’ya bir şekilde mürettebatsız olarak geri dönen bir gemiyi incelemek.

Lucas Pope, oyunun düşük çözünürlüklü yapısının herkese hitap etmeyeceğinin farkında olduğunu, beğenmeyenlerin para iadesi taleplerini kabul edeceğini açıkladı. Aşağıda Return of the Obra Dinn’in fragmanını izleyebilirsiniz.

Return of the Obra Dinn’i, Steam, GOG ve Humble platformlarından satın alabilirsiniz. Oyunun Steam Türkiye fiyatı 32 TL olarak belirlenmiş.