Anasayfa Haber Bülten MSI, MEG Z390 Godlike Anakartını Duyurdu

MSI, MEG Z390 Godlike Anakartını Duyurdu

MSI, kısa süre önce çıkan Intel 9. nesil işlemcilerle uyumlu yeni üst seviye MEG Z390 GODLIKE anakartını duyurdu.

MEG Z390 GODLIKE, PC meraklılarının en çok aradığı özellikleri tek bir anakartta bir araya getiriyor. Bu anakart uç noktada oyun, hızaşırtma ve içerik üretimi için tasarlandı.

Hızaşırtmacılar, bu amaç için dahil edilen özellikleri çok beğenecekler. Dinamik gösterge paneli üzerindeki OLED ekran, farklı donanımsal verileri izlemek için ayarlanabiliyor. Yüzeye monte edilmiş olan Power, Reset, arka Clear CMOS ve BIOS Flashback düğmelerinin yanı sıra termal okuyuculara da destek vermesi sayesinde, uç noktada hızaşırtma seansları için eksiksiz bir denetim olanağı sunuyor.

Oyun tutkunları ve eğlence meraklıları için ise yeni GODLIKE en son teknolojilerle donatıldı. Killer Gaming imzalı esnek ağ çözümleri, kullanıcılara Ethernet LAN ve WiFi ağlarını bir arada kullanma olanağı sunarak daha güvenilir bir ağ bağlantısı sağlıyor. MSI ürünlerine özel olarak üretilen Killer xTend ile LAN ve WiFi bağlantılarını anakart üzerinden genişletme olanağı sunuyor.

Xtreme Audio DAC ile gelen adanmış çift HiFi ses işlemcisi, adanmış ESS amplifikatöre sahip ESS AUDIO DAC, WIMA ses kapasitörleri ve 6.3mm kulaklık çıkışı gibi en üst seviyede ses donanımları da zengin bir ses deneyimi için anakarta dahil edildi.

Arka giriş-çıkış portlarının dış ortamlardan korunmasına yardımcı olan G/Ç kapağının anakarta önceden yerleştirilmiş olması sayesinde bilgisayar kurulumu daha zahmetsiz gerçekleşiyor. Yeni bir özellik olan Mystic Light Infinity ile özelleştirilebilir ve rengarenk bir RGB ışıklandırması sunuluyor.

MEG Z390 GODLIKE ile birlikte gelen zengin aksesuarlar olanaklarınızı daha da genişletiyor. M.2 XPANDER-Z kartı sayesinde anakarta takabileceğiniz yüksek hızlı M.2 SSD sürücülerinin sayısı 5’e çıkıyor. MSI Streaming Boost sayesinde canlı yayın meraklıları ve video içerik üretenler artık HD çıkışları kurulumun hemen ardından bile yakalayabilecekler.

2017 yılında profesyonel hızaşırtmacı “Toppc”, Z370 GODLIKE GAMING modeli ve LN2 ile 7.4GHz işlemci frekansına ulaşmıştı. Bu yıl MSI, Intel’in yeni çekirdek temelli hızaşırtmasını kullanarak MEG Z390 GODLIKE anakartın performansını gösterdi. Intel Core i9 9900K CPU frekansını LN2 soğutma ile 7.47 GHz seviyesine ulaştırmayı başardı.