Anasayfa Haber Honor Magic 2 Resmen Duyuruldu

Honor Magic 2 Resmen Duyuruldu

Huawei’nin alt markası Honor, yeni Magic 2 akıllı telefonunun resmi duyurusunu yaptı.

Tıpkı Xiaomi Mi Mix 3’te olduğu gibi sürgülü bir yapıda olan Magic 2, ön kısmının neredeyse tamamını ekrana ayırmış. Sürgü aşağı çekildiğinde, ekranın arkasından ön kameralar çıkıyor.

6,4 inç ekranı bulunan telefon, Full HD+ çözünürlüğü sağlıyor. Kullanılan ekranın tipi ise OLED. Honor Magic 2’de parmak izi okuyucu ekranın altına yerleştirilmiş.

Gücünü Kirin 980 işlemcisinden alan Honor 2, 6 / 8 / 10 GB RAM ve 128 / 256 GB depolama alanı seçenekleriyle geliyor. MicroSD kart desteği ise yok.

Telefonda 3.400 mAh batarya bulunuyor ve 40 Watt şarj cihazıyla birlikte geliyor. Bu şarj cihazı, bataryanın %85’ini yarım saatte doldurabiliyor.

Telefonun arka tarafı Huawei P20 Pro modeline bir hayli benziyor. Üçlü kamera sistemine Honor Magic 2’de de yer verilmiş. Ana kamera 16 megapiksel çözünürlük sağlarken, buna 24 megapiksel monokrom ve 16 megapiksel geniş açı sensörleri eşlik ediyor.

Telefonun ön tarafında da 3 farklı kamera yer alıyor. Ana kamera 16 megapiksel çözünürlük sağlıyor ve buna 2 megapiksellik derinlik algılayıcı kamera eşlik ediyor. Yüz algılama için de ayrıca kızılötesi kameraya yer verilmiş.

6 Kasım’da piyasaya sürülecek olan telefonun giriş modeli, Çin’de yaklaşık 545 dolardan satılacak. En üst modelin fiyatı ise 700 dolara kadar yükseliyor. Türkiye pazarına çıkış tarihi ya da fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.