Anasayfa Haber Bülten Mikro Yazılım’dan 1 TL’ye Ekonominizi Düşünen Kampanya

Mikro Yazılım’dan 1 TL’ye Ekonominizi Düşünen Kampanya

Mikro Yazılım, özellikle işlerini kontrol etmek ve sağlıklı büyütmek isteyen küçük işletme, esnaf, serbest meslek sahibi ve girişimlerin ekonomisini düşünen önemli bir dijitalleşme kampanyası başlattı.

Kurumsal ve ticari yazılım sektörünün köklü şirketlerinden Mikro Yazılım, 30 yıllık bilgi birikimini ve müşteri deneyimini aktardığı yeni nesil bulut tabanlı ön muhasebe programı MikroX özelinde, tüm sektörleri ekonomik olarak destekleyecek nitelikte bir dijitalleşme kampanyası başlattı.

Mikro Yazılım’ın yeni nesil bulut tabanlı ön muhasebe programı MikroX’i ayda sadece 1 TL ödeyerek 12 ay boyunca kullanabilirsiniz!

Kampanya kapsamında; potansiyel kurumsal ve ticari yazılım müşterileri; Mikro Yazılım’ın yeni nesil bulut tabanlı ürünü MikroX’i 1 yıl boyunca ayda sadece 1 TL ödeyerek kullanabilecekler. Bu durum, bir an önce işlerini dijital ortamda sağlıklı bir şekilde işlerini yönetmek ve büyütmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat niteliği taşıyor.

MikroX, özellikle küçük işletme, esnaf, serbest meslek sahibi ve girişimler için Mikro Yazılım tarafından yenilikçi kullanıcı deneyimi ile tasarlanmış bulut tabanlı bir ön muhasebe programıdır. MikroX’te e-fatura entegrasyonu ve mobil uygulamalar ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, www.mikrox.com.tr adresine tıklayarak üyeliklerini başlatıp ürünün faydalarından hemen yararlanabiliyorlar.

MikroX ile Neler Yapılabilir?

  • Fatura takibi
  • e-fatura
  • Müşteri ve tedarikçi yönetimi
  • Gelir-gider takibi
  • Ürün ve hizmet yönetimi
  • Raporlama

Mikro Yazılım bu kampanya ile firmaların hızla ve çok küçük bir bütçe ile ticari yazılım kullanmasını sağlayarak, Türkiye’deki dijital dönüşüme katkıda bulunmayı planlıyor.